Jump to content

martijn12

Forum member
 • Posts

  436
 • Joined

 • Last visited

About martijn12

 • Birthday 05/12/1989

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1993

martijn12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

 1. Jeep buggy: http://www.alibaba.com/product-gs/640558475/812cc_800cc_850cc_buggy_4x_4.html
 2. Remschoenen yj-tj-xj-zj 90-06 Dana 35 Nieuw,
 3. Het is sowieso vreemd dat je check engine lampje blijft branden. 33 en 55 zijn normaal, dus zou toch eerst die code 36 proberen te verhelpen
 4. http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=228288274
 5. Voor meer foto's zie Facebook
 6. Het was een super leuke dag, echt een aanrader voor de volgende keer. Heb de hele dag rondgereden op een behoorlijk modderige baan en ze vonden het prachtig !
 7. Een beetje kort dag ik weet het maar er zijn helaas nog maar erg weinig aanmeldingen. Wie heeft er zin om morgen mee te rijden op de motorcrossbaan in Oss ? Wheels for fun is een organisatie die zich bezig houd om mensen met een beperking de dag van hun leven te geven! Dit doormiddel van een auto rit in een mooie oldtimer of een 4x4 jeep! *4x4 Dag Wheels for fun Zaterdag 25 mei 2013* Op 25 mei a.s. vind de 4x4 dag van Stichting Wheels for fun weer plaats! Een leuk, stoer auto evenement voor mensen met een lichamelijke- of verstandelijke beperking. Op deze dag gaan we met 50 4x4 voertuigen terreinrijden op de witte Ruijsheuvel aan de Aengelbertlaan in Oss. Het voorlopige programma op 25 mei ziet er als volgt uit: 10.00
 8. Wat voor kleur heeft het zeil ? Heb eventueel wel interesse maar kom helaas niet in de buurt van Amsterdam
 9. Ik weet dat dit al een behoorlijk oud topic is maar de informatie die hier in staat is wel interessant. Ik heb zelf een wrangler met geperforeerde schijfremmen voor en trommelremmen achter en 33 ers. Voor zijn de remleidingen van staal op het stukje van de remklauw naar het chassis na zegmaar. Nou is hij laatst nog door de APK gekomen maar ben zelf niet helemaal tevreden over de remkracht. Onder normale omstandigheden blokkeren de wielen niet bij een noodstop echter op nat wegdek soms wel. Zoals ik hier lees moet dit op droog wegdek ook kunnen. Heb de remmen al eens helemaal ontlucht en ook de blokken zijn nog voldoende dik. Wat kan ik nu nog doen om hem beter te laten remmen behalve dan achter ombouwen naar schijfremmen ? Volgens mij moet er nog wel wat uit te halen zijn, kunnen verschillende merken remblokken zoveel verschil maken ?
 10. Aparte Jeep Wrangler http://link.marktplaats.nl/645049761
 11. Bedankt voor de reactie heb er al weer diverse ritten mee gemaakt, nergens meer last van gehad, ook geen foutcode's Ik heb zelf ook het gevoel dat er ergens iets mis zit/zat, het komt niet vanzelf tenslotte. Daarom wil ik graag een keer de verdeler demonteren / schoonmaken en kijken of ik iets verdachts zie. Maar heb geen kaas gegeten van de timing van de ontsteking dus vandaar dat ik er eigenlijk nog niet aan begonnen ben.
 12. Leuk om te zien dat je hier nu op het forum terecht bent gekomen Trekt veel bekijks daar in de bioscoop
×
×
 • Create New...