Jump to content

martijn12

Forum member
 • Posts

  436
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by martijn12

 1. Jeep buggy: http://www.alibaba.com/product-gs/640558475/812cc_800cc_850cc_buggy_4x_4.html
 2. Remschoenen yj-tj-xj-zj 90-06 Dana 35 Nieuw,
 3. Het is sowieso vreemd dat je check engine lampje blijft branden. 33 en 55 zijn normaal, dus zou toch eerst die code 36 proberen te verhelpen
 4. http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=228288274
 5. Voor meer foto's zie Facebook
 6. Het was een super leuke dag, echt een aanrader voor de volgende keer. Heb de hele dag rondgereden op een behoorlijk modderige baan en ze vonden het prachtig !
 7. Een beetje kort dag ik weet het maar er zijn helaas nog maar erg weinig aanmeldingen. Wie heeft er zin om morgen mee te rijden op de motorcrossbaan in Oss ? Wheels for fun is een organisatie die zich bezig houd om mensen met een beperking de dag van hun leven te geven! Dit doormiddel van een auto rit in een mooie oldtimer of een 4x4 jeep! *4x4 Dag Wheels for fun Zaterdag 25 mei 2013* Op 25 mei a.s. vind de 4x4 dag van Stichting Wheels for fun weer plaats! Een leuk, stoer auto evenement voor mensen met een lichamelijke- of verstandelijke beperking. Op deze dag gaan we met 50 4x4 voertuigen terreinrijden op de witte Ruijsheuvel aan de Aengelbertlaan in Oss. Het voorlopige programma op 25 mei ziet er als volgt uit: 10.00
 8. Wat voor kleur heeft het zeil ? Heb eventueel wel interesse maar kom helaas niet in de buurt van Amsterdam
 9. Ik weet dat dit al een behoorlijk oud topic is maar de informatie die hier in staat is wel interessant. Ik heb zelf een wrangler met geperforeerde schijfremmen voor en trommelremmen achter en 33 ers. Voor zijn de remleidingen van staal op het stukje van de remklauw naar het chassis na zegmaar. Nou is hij laatst nog door de APK gekomen maar ben zelf niet helemaal tevreden over de remkracht. Onder normale omstandigheden blokkeren de wielen niet bij een noodstop echter op nat wegdek soms wel. Zoals ik hier lees moet dit op droog wegdek ook kunnen. Heb de remmen al eens helemaal ontlucht en ook de blokken zijn nog voldoende dik. Wat kan ik nu nog doen om hem beter te laten remmen behalve dan achter ombouwen naar schijfremmen ? Volgens mij moet er nog wel wat uit te halen zijn, kunnen verschillende merken remblokken zoveel verschil maken ?
 10. Aparte Jeep Wrangler http://link.marktplaats.nl/645049761
 11. Bedankt voor de reactie heb er al weer diverse ritten mee gemaakt, nergens meer last van gehad, ook geen foutcode's Ik heb zelf ook het gevoel dat er ergens iets mis zit/zat, het komt niet vanzelf tenslotte. Daarom wil ik graag een keer de verdeler demonteren / schoonmaken en kijken of ik iets verdachts zie. Maar heb geen kaas gegeten van de timing van de ontsteking dus vandaar dat ik er eigenlijk nog niet aan begonnen ben.
 12. Leuk om te zien dat je hier nu op het forum terecht bent gekomen Trekt veel bekijks daar in de bioscoop
 13. Inmiddels een aantal ritten verder. Rijd nog steeds rond zonder problemen en foutmeldingen. Maar wat het nu geweest is ? Ik vermoed toch iets in verdelerkap. Daarom wil ik deze graag een keer schoon maken. kan ik heel de verdeler van het blok halen (eerst markeren) en daarna terugplaatsen zonder dat het ontstekingstijdstip veranderd ?
 14. martijn12

  Gespot!

  Industry bioscoop veghel Staat in de ontvangsthal http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-DUEON7M6.jpg
 15. Die platte kunststof stekker, kan ik deze ook vervangen ? Kan dit onderdeel nergens vinden. Maar het zoekt ook een beetje lastig als je de naam ervan niet weet Het lijkt ook wel of deze aan de complete kabelboom zit en niet uitwisselbaar is ? Wat is de functie hiervan precies ?
 16. Dat klopt maar ik verwachtte niet dat code 41 er voor zorgt dat hij helemaal niet zou starten, hooguit slecht lopen of niet bijladen of iets dergelijks. Gisteren met iemand gesproken en die verdacht de verdeler. De rotor is waarschijnlijk niet zomaar afgebroken, dus ik dacht spelling op het asje. Ik weet niet of het mogelijk is dat hierdoor de ontsteking verdraait is en hij daarom niet wou starten. Heb gisteren dus even de spelling gecontroleerd, ik kan het asje ongeveer een halve mm zijdelings bewegen en 1 a 2 mm omhoog / omlaag. Kan alleen niet vinden of dit toelaatbaar is. Maar gisteren na het controleren van de spelling en wat bewegen van wat draden startte hij ineens weer. Maar nu weet ik nog steeds niet waar het aan ligt, waarschijnlijk een kabelbreuk. De foutcode is nu ook weer verdwenen
 17. Foutcode was in het begin weg. na vaak starten is deze weer terug gekomen. Denk dat dit komt omdat hij wel de accu leeg trekt maar niks bij laad met starten. Heb alle bougies al gecontroleerd, vonken allemaal. Bougies waren wel een klein beetje vochtig maar er was geen benzinegeur te ruiken. Heb al proberen te meten op de stekker van de injector maar kon hier weinig uithalen omdat de waardes nogal snel veranderde Zit te denken om de pcm uit te wisselen, misschien is deze wel gewoon overleden...
 18. Deze heb ik laten nakijken bij een auto materialen zaak en zou dus goed moeten zijn. Iets zorgt ervoor dat hij geen brandstof in de kop krijgt lijkt me, anders zou hij het inderdaad theoretisch moeten doen. Heb al het een en ander doorgemeten en nog niks vreemds tegen gekomen. Hoop dat iemand weet ik welke richting ik moet zoeken, denk dat hij geen brandstof krijgt maar de vraag is waarom, wat kan dit tegenhouden ? Wat ik wel vreemd vind is dat "het probleem" tegelijkertijd is gekomen met de kapotte rotor, of andersom ?
 19. Nieuwe rotor gemonteerd maar weinig succes Ook andere alternator maakt geen verschil
×
×
 • Create New...