Spring naar bijdragen

defsomeday

Forum member
  • Aantal bijdragen

    305
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over defsomeday

  • Verjaardag 10/12/1977

defsomeday's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo, ben opzoek naar een rollbar hoes compleet in de kleur spice of tan, dus de bruinere kleuren. Het is voor een jeep yj met de sportsbar niet de familybar ! heb je iets liggen dat er nog goed uitziet en waardig is om te verkopen laat gerust hier een berichtje achter
  2. Heb ik al gelezen maar is wel ingewikkeld mss dat hier iemand ook deze afmetingen weet of ze passen of niet , ik hou ze liefst in de kasten.
  3. Weet iemand hier of een velg met et waarde +25 gaat passen onder mijn jeep? er stond bij de velgen ook de et waarde +1 bij . Met welke velg ben ik nu beter af?
  4. heeft er iemand een complete bestuurders stoel staan die hij wegdoet of kan uitlenen. ik zou een paar maand deze nodig hebben aangezien ik mijn zetels ga restaureren duie er nu instaan. iemand in de buurt van zeeland? ik hoor het wel. Grts
  5. nu liggen er 30/ 9.50/r15 op en er komen 275/60 15 op Het zal zeker verschil geven,al is het geen 1000 toeren. Ik moet nu tot 3000 toeren gas geven om vanaf dan te versnellen, op een autosnelweg is dit te doen maar niet in de gewone straat want dan rij ik al zo een 90 a 100 km per uur. allez de groeten.
  6. Wat ook zou helpen is de overbrenging en kleinere wielen en laat dat laatste nu net hetgene zijn dat ik in mijn bezit heb Dit los van het al dan niet meer verkregen pk's door de chip maar dit lost wel het probleem van het toerental op.
  7. Bij deze heb ik de spullen laten plaatsen en heb vermogenswinst maar dit is pas voelbaar bij 3000 toeren. Mijn vraag is kan dat afgeregeld worden naar 2000 toeren?
  8. Wel, deze discussie heeft een mooi einde vindt ik en zal me toch verder gaan laten nadenken over het feit van de verouderde computer in mijn wrangler en het feit of ik al dan niet vermogenswinst heb. Toch wil ik het fijne weten van deze accesoires en zal een testbank dan ook uitsluitsel geven. ik heb dit op het forum gesmeten om ook anderen hun kennis hiervan te horen en dit zal ik dan ook tegen de personen die dit gaan installeren weten te vertellen. Dus volgens deze reacties blijkt dat het allemaal tussen de oren zou zitten, ok goed, geen probleem voor mij. Aan hoeveel pk zou ik zitten denken jullie,met borla header en intake?
  9. Ik heb nu een volledig borlasysteem incl header+ de intake,wat de nokkenassen betreft daar haal je zeker een punt, die blijven dezelfde. en dat de wagen nu beter ademt is ook waar en dus de pk's tot hun recht komen. ik zeg niet dat ik meer pk's heb met de intake maar er is wel duidelijk een verschil. Ik hoop dat ik weer een verschil zal ondervinden met deze accesoires, dan is het voor mij goed, of dit 25 pk is of 15 pk is. het geluid bij een borla is niet zo heavy dat je gaat denken dat hij daardoor beter presteerd , dat heb ik nooit gedacht
  10. :lol:Wel, als ge iets doet moet ge het goed doen hee; daarbij 90 liter lpg en 60l benzine en dan knallen maar, ik verheug me er al op:unsure: dag kameel:bye1:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...