Spring naar bijdragen

Pigeon

Forum member
  • Aantal bijdragen

    130
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Pigeon geplaatst

  1. Ik heb nog een nieuw reservewiel met velg en hoes liggen voor 75
  2. Als ik mijn Alfa kwijt kan wil ik hem graag overnemen!!
  3. Ik had toch gehoopt op iets meer reactie's na 2 dagen '"lol" Zoals al eerder vermeld weet ik dat de Zj 4.0 prima draait op Lpg maar ben wel gecharmeerd van een V8 die op Lpg zou moeten rijden zijn deze echt onbetrouwbaar op Lpg,of is dit afhankelijk van de ingebouwde installatie? Rico
  4. Hoi Allemaal, Misschien dat sommige mij nog kennen maar had in het verleden een mooie G.C 4.0 met G3,die door omstandigheden et veld moest ruimen. Nou kruipt het bloed waar het niet gaan kan en ben toch weer rustig aan op zoek nou ben ik een 5.9 op G3 tegen gekomen maar meen mij iets te herinneren dat de V8's niet erg betrouwbaar waren op Lpg. Zie link: http://link.marktplaats.nl/422848637 Ik zou graag wat reactie's tegemoet zien. Rico
  5. Maar weer eens voorzichtig naar boven schoppen!
  6. Het euvel was voor de 2e keer een kapotte lambda sonde,dit is de 2e in 1 jaar!! Gaan wel heel kort mee!!
  7. Vanmorgen onderweg naar werk bij een snelheid van ong: 120 ging ineens mijn gasinstallatie uit(Prins G3),auto schakelt automatisch over op benzine. Op benzine begon hij te stotteren niet heel extreem maar toch op gas wou hij niet meer,toen auto stilgezet en opnieuw gestart op gas,deed het toen gewoon weer zonder probleem? Na 10 min rijden weer hetzelfde licht inhouden en niet op gas kunnen rijden. Ik sluit probleem met gasinstallatie uit omdat hij het ook op benzine doet,verder loopt hij wel op 6 cilinders zoals het moet. Iemand enig idee? Rico
  8. Niemand intresse,dan blijft hij voorlopig maar wat een straf:yes:
  9. Als ik hem voor deze prijs niet verkoop blijft hij gewoon hoor!!
  10. Je hebt gelijk maar als ik met een goede diesel 1:18(maal €1.13) kan rijden en ik rij ruim 2000 km per maand is dat toch goedkoper dan 1:7(maal €0.60). Moet wel het een en ander voor inleveren maar ja geld is ook belangrijk!
  11. Ik bied mijn Grand Cherokee op G3 te koop aan. Wegens veel rijden(nieuwe baan) en de stijgende gasprijzen ga ik overstappen op diesel. Ook het 4 keer in de week tanken begint mij de keel uit te hangen:( Niet gelijk beginnen met schelden:whistle:. Hij is van 97 en km stand 210000 heb er de laatste 20000 zonder enig probleem mee gereden. Heeft gewoon op tijd zijn nieuwe olie gehad en heb er net andere velgen met A/T banden onder gelegd. Doe het wel met pijn in het hart want heb nog nooit een fijnere auto gereden dan een JEEP. Vaste prijs voor het forum is 6000€ Hier een paar foto's!
  12. Alvast gefeliciteerd,weet nog wel een adres voor je in Wijchen. http://www.autogasinbouw-leto.nl/leto/index.htm Alvast s6!
  13. Pigeon

    Filmpjes topic

    Hier een leuke link,wel dure grap!! http://www.break.com/index/new-jeep-isnt-trail-rated.html
  14. Pigeon

    Sleutelhulp gezocht

    Of Otto als hij tijd heeft?
  15. Heb sinds vandaag toch maar de beslissing genomen om eens een keer off-road te gaan met mijn ZJ. Heb het nooit aangedurfd omdat ik hem nodig heb voor dagelijks vervoer van en naar werk,maar heb nu toch maar eens A/T bandjes aangeschaft. Het zijn GT RADIAL ADVENTURO 235/75/15 geworden. Dus als er binnenkort een leuk off-road ritje wat niet te zwaar is hoop ik eindelijk eens wat mede-jeepers te ontmoeten dan alleen maar 2x Otto:whistle:
  16. Pigeon

    Bull Bar voor!

    Fotootje doet vaak wonderen?
  17. Lol ik bedoelde dus 32/11.5/15 is erg breed en kijk dus uit naar 10.5 ofzo:whistle:
  18. Ok thnx,nu alleen nog een paar mooie banden iemand? 32ers zijn erg breed maar een setje 31ers moet wel optie zijn. Anders iemand die 245 of 255 in de aanbieding heeft?
  19. Passen de 15 inch Wrangler yj velgen op een ZJ? Staat een set op marktplaats!
  20. Bedankt voor de reacties,ik denk dat ik de 32ers maar laat gaan dan en maar op zoek ga naar andere velgen met banden. Iemand nog suggesties,ik rijdt meeste op de gewone weg! Beetje brede band staat wel mooi met een paar mooie velgen!
  21. Wat is nu het verschil? Ik ga waarschijnlijk a/t 32x11.5x15 eronder gooien,maar heb ff zitten rekenen en kom dan uit op vergelijking van 292 breedte en 74 hoogte op 15 inch velg. Klopt dit,en waar moet ik rekening mee houden als ik deze onder mijn ZJ doe? Voor de vergelijking heb nu 225/70/16 eronder liggen. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...