Spring naar bijdragen

ErwinGC

Forum member
  • Aantal bijdragen

    62
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over ErwinGC

  • Verjaardag 15/06/1965

ErwinGC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. ErwinGC

    Jeep verkopen

    Wat een onzin staat hier tussen,kreeg inruil 8100 voor een GC van 1999. Nee en geen auto teruggekocht van meer dan 12000.....
  2. Te koop aangeboden : Grand Cherokee van 1999. Limited 4.7 op G3. Km.stand 100300!! Gewoon zeer goede onderhouden en in goede staat!!!! Pas de olie vervangen van de automatische bak en de motorolie. Tevens is de accu pas vervangen. APK tot 29 sept.2010. Kleur (donker)Grijs. Het enigste wat elektrisch niet werkt is de stoelverwarming aan de bestuurderskant.(van welke Jeep wel..?..) Sorry alleen foto's van de voorkant zover,achterkant is wel gewoon heel.. Prijs 9500 Euro.
  3. Arend,Prins werkt in ieder geval prima.(bij mij althans) Heb de installatie nu 2 jaar in de Jeep.
  4. Reken liever op een kleine 3000 euro. Maar zeker als je kilometers maakt heb je het er snel uit. En het rijdt gewoon vergelijkbaar met benzine hoor. Misschien wel iets om rekening mee te houden is de verandering van de wegenbelasting naar kilometer-prijs vanaf 2012,lijkt nog redelijk ver weg maar het gaat harder als je denkt......bah,wat klinkt dit wijs.... Afijn... misschien alleen rekening houdende met een eventuele verkoop dan zou ik dat toch meenemen. Aangezien ik niet verwacht dat we er beter op worden met het systeem en het rijden gewoon weer meer gaat kosten.... In ieder geval succes.
  5. Rij nu 2 jaar probleemloos op gas met een 4.7 Volgens mij kan het net zo goed als met een 4.0.... Alleen de factor "lol" is een stuk groter....altans dat is mijn mening.
  6. Helaas,Duiven is niet meer...Pand is leeg. Was er verleden week na een bericht van een collega die Flash-lube wou gaan halen.
  7. Die van mij loopt stationer meestal (voor het stoplicht bijvoorbeeld) 400 toeren..... Loopt die ook niet heel mooi mee maar verder heb ik er geen probleem mee.
  8. ErwinGC

    Slick 50

    Het is geen mening,maar een feit. En ook zeker geen toeval. En nu heb je weer Motor-Up,weer zo'n wondermiddel..... Fijn dat het bij jou werkte,maar ik probeer mensen te waarschuwen.
  9. ErwinGC

    Slick 50

    Zou de Slick 50 zeker niet doen,heb een erg nare ervaring met dat spul gehad. Ik heb het gebruikt bij mijn toenmalige Pontiac Firebird en na wat km.rijden kon hij (na zo'n 3 jaar probleemloos rijden) niet harder meer dan 100.Volgens de deskundigen is er door dat spulletje wat los gekomen.Want als het wil hechten moet de "troep" er eerst af.Die losse troep is tussen een klep blijven steken en daardoor de problemen.Ik heb daarna het geluk gehad dat een schoonmaakmiddeltje de troep weg heeft gekregen tussen de klep anders had ik een dure reparatie gehad. Of het technische verhaal helemaal klopte heb ik geen bewijs van maar het is wel heel toevallig dat dit gebeurt na het ingieten van de Slick-50..... Dus voor mij nooit meer Slick-50!!
  10. ....Ehhhhh........?? Dat snap ik niet helemaal,of liever gezegd...helemaal niet.
  11. Ja,het komt me bekend voor,zoek op..."alarm op je radio".
  12. Het schijnt gewoon genoeg te zijn.En aangezien het al duur genoeg is.... Bel Duiven eens op,dan weet je het zeker.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...