Spring naar bijdragen

LENZ

Forum member
  • Aantal bijdragen

    76
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2008

LENZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. LENZ

    Spiegelglas Wj Links

    Het linker spiegelglas van mijn 1999 Grand cherokee is gebarsten, nieuw is vrij prijzig en daar zijn leverproblemen mee, kan weleens heel lang duren, heeft iemand een tip of zelf nog iets liggen dan hoor ik dat graag
  2. LENZ

    Achteras Zj 4.0

    nog steeds te koop
  3. LENZ

    Achteras Zj 4.0

    Heineken of vergelijkbaar
  4. LENZ

    Achteras Zj 4.0

    Niemand? Nu op te halen voor 2 kratjes bier, anders gaat hij bij het oud ijzer
  5. LENZ

    Achteras Zj 4.0

    As met schijven, weet niet meer of ik de schijven erbij heb, die waren redelijk op, de tangen heb ik in ieder geval wel erbij.
  6. LENZ

    Achteras Zj 4.0

    Ik heb te koop een achteras van mijn ZJ 4.0 uit 96. Heb de as bij dutchmen gekocht voor 250 euro en deze as zou goed zijn, was in ieder geval helemaal stil op de jeep waar hij vanaf kwam volgens dutchmun. Echter voordat ik hem wilde monteren heb ik de deksel eraf gehaald en toen bleken er een aantal tanden van de satelliet wieltjes beschadigd te zijn. Ik zou een nieuwe as krijgen, echter dit is na bijna 2 jaar wachten niet meer gebeurd!! Jeep is al weer een tijdje weg en het verhaal van de as gaat niet meer goedkomen, fijne vent die dutchmen. Dus hierbij te koop een stille achteras maar wel met beschadigde satelliet tandwielen. 75 euro
  7. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Nog steeds geen reactie. als iemand nog een perfecte as wil overnemen (volgens dutchman) voor weinag, As zou stil zijn, is mee gereden voordat hij gedemonteerd werd, maar na openen van deksel bleken een aantal satelliet wieltjes beschadigd te zijn.
  8. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Nee, nog niet. Nu 2 wat dringendere mailtjes verstuurd, maar daar wordt gewoon niet op gereageerd.
  9. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    De onderdelenverkoop naar nederland schijnt niet zo hard meer te lopen, vandaar dat hij nog geen gelegenheid heeft gehad om weer naar nederland te komen:rolleyes:,.
  10. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Zou leuk zijn inderdaad
  11. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Bij die mail van 6 mei is het dan misgegaan, want die heb ik helemaal niet gehad. De reden waarom ik in dit geval liever me geld terug heb is omdat ik mijn jeep inmiddels verkocht heb (met kapotte achteras). Als je liever een goede as levert vind ik ook goed, alleen betekent dat voor mij dat ik die weer zal doorverkopen, mede doordat jij moeilijk een goede as kon vinden, kwam ik met de optie om het geld te retourneren. Ik heb overigens al vanaf dag 1 het vertrouwen gehad dat dit netjes opgelost zou worden en het is dan ook niet mijn bedoeling om jou hier zwart te gaan maken. Echter zijn we nu al bijna een half jaar verder en is het nog niet rond. Waar je in het begin vaak dezelfde dag reageerde op mijn vraag naar gebruikte delen, ging het nu steeds langer duren, waardoor de twijfel begon te groeien. Op het moment dat ik de deksel van het diff eraf haalde zag ik dat er meerdere tanden flink beschadigd waren, heb toen gelijk je maat ed gebeld en het hem verteld, dit was max 3 uur later na ophalen in lekkerkerk, express de foto dusdanig gemaakt dat mijn jeep waar ik de as mee heb opgehaald ernaast stond met zijn eigen as en vervolgens heb ik je s avonds de foto's gestuurd. Tijdens het schoonmaken van de as heb ik overigens nergens een merkteken kunnen vinden en hoop dus niet dat dat het volgende probleem gaat worden. Had toen verwacht binnen korte tijd een andere as te krijgen. Was echter vervolgens door omstandigheden genoodzaakt om de jeep te verkopen, alleen nog geen as en een GC met kapotte as levert behoorlijk minder op dan 1 met goede as. Heb vaker wat bij je gekocht en dat ging prima, goede spullen en goede prijzen en prettig e mail contact, dus heb er daarom vertrouwen in dat dit goed wordt opgelost. Toen ik bv een stuurpomp in lekkerkerk ging ophalen werd deze ter plekke gegraveerd, dit is naar mijn weten niet gebeurd bij de achteras. Ik begrijp dat je de as terug wil en dit is voor mij nooit een probleem geweest, buiten dat ik weer naar lekkerkerk moet. Hoop dat we dit op korte termijn kunnen afronden.
  12. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    nee dat was ik niet
  13. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Dat is juist het lastige, hij woont in engeland en brengt eens in de zoveel tijd , spullen naar een maat in lekkerkerk. Ik heb er nog steeds wel vertrouwen in dat het goed komt, nav ons e mail verkeer, maar het begint nu gewoon vervelend te worden, duurt te lang gewoon.
  14. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Nou begint het vervelend te worden, nog steeds geen as of geld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...