Spring naar bijdragen

LENZ

Forum member
  • Aantal bijdragen

    76
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door LENZ geplaatst

  1. LENZ

    Spiegelglas Wj Links

    Het linker spiegelglas van mijn 1999 Grand cherokee is gebarsten, nieuw is vrij prijzig en daar zijn leverproblemen mee, kan weleens heel lang duren, heeft iemand een tip of zelf nog iets liggen dan hoor ik dat graag
  2. LENZ

    Achteras Zj 4.0

    nog steeds te koop
  3. LENZ

    Achteras Zj 4.0

    Heineken of vergelijkbaar
  4. LENZ

    Achteras Zj 4.0

    Niemand? Nu op te halen voor 2 kratjes bier, anders gaat hij bij het oud ijzer
  5. LENZ

    Achteras Zj 4.0

    As met schijven, weet niet meer of ik de schijven erbij heb, die waren redelijk op, de tangen heb ik in ieder geval wel erbij.
  6. LENZ

    Achteras Zj 4.0

    Ik heb te koop een achteras van mijn ZJ 4.0 uit 96. Heb de as bij dutchmen gekocht voor 250 euro en deze as zou goed zijn, was in ieder geval helemaal stil op de jeep waar hij vanaf kwam volgens dutchmun. Echter voordat ik hem wilde monteren heb ik de deksel eraf gehaald en toen bleken er een aantal tanden van de satelliet wieltjes beschadigd te zijn. Ik zou een nieuwe as krijgen, echter dit is na bijna 2 jaar wachten niet meer gebeurd!! Jeep is al weer een tijdje weg en het verhaal van de as gaat niet meer goedkomen, fijne vent die dutchmen. Dus hierbij te koop een stille achteras maar wel met beschadigde satelliet tandwielen. 75 euro
  7. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Nog steeds geen reactie. als iemand nog een perfecte as wil overnemen (volgens dutchman) voor weinag, As zou stil zijn, is mee gereden voordat hij gedemonteerd werd, maar na openen van deksel bleken een aantal satelliet wieltjes beschadigd te zijn.
  8. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Nee, nog niet. Nu 2 wat dringendere mailtjes verstuurd, maar daar wordt gewoon niet op gereageerd.
  9. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    De onderdelenverkoop naar nederland schijnt niet zo hard meer te lopen, vandaar dat hij nog geen gelegenheid heeft gehad om weer naar nederland te komen:rolleyes:,.
  10. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Zou leuk zijn inderdaad
  11. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Bij die mail van 6 mei is het dan misgegaan, want die heb ik helemaal niet gehad. De reden waarom ik in dit geval liever me geld terug heb is omdat ik mijn jeep inmiddels verkocht heb (met kapotte achteras). Als je liever een goede as levert vind ik ook goed, alleen betekent dat voor mij dat ik die weer zal doorverkopen, mede doordat jij moeilijk een goede as kon vinden, kwam ik met de optie om het geld te retourneren. Ik heb overigens al vanaf dag 1 het vertrouwen gehad dat dit netjes opgelost zou worden en het is dan ook niet mijn bedoeling om jou hier zwart te gaan maken. Echter zijn we nu al bijna een half jaar verder en is het nog niet rond. Waar je in het begin vaak dezelfde dag reageerde op mijn vraag naar gebruikte delen, ging het nu steeds langer duren, waardoor de twijfel begon te groeien. Op het moment dat ik de deksel van het diff eraf haalde zag ik dat er meerdere tanden flink beschadigd waren, heb toen gelijk je maat ed gebeld en het hem verteld, dit was max 3 uur later na ophalen in lekkerkerk, express de foto dusdanig gemaakt dat mijn jeep waar ik de as mee heb opgehaald ernaast stond met zijn eigen as en vervolgens heb ik je s avonds de foto's gestuurd. Tijdens het schoonmaken van de as heb ik overigens nergens een merkteken kunnen vinden en hoop dus niet dat dat het volgende probleem gaat worden. Had toen verwacht binnen korte tijd een andere as te krijgen. Was echter vervolgens door omstandigheden genoodzaakt om de jeep te verkopen, alleen nog geen as en een GC met kapotte as levert behoorlijk minder op dan 1 met goede as. Heb vaker wat bij je gekocht en dat ging prima, goede spullen en goede prijzen en prettig e mail contact, dus heb er daarom vertrouwen in dat dit goed wordt opgelost. Toen ik bv een stuurpomp in lekkerkerk ging ophalen werd deze ter plekke gegraveerd, dit is naar mijn weten niet gebeurd bij de achteras. Ik begrijp dat je de as terug wil en dit is voor mij nooit een probleem geweest, buiten dat ik weer naar lekkerkerk moet. Hoop dat we dit op korte termijn kunnen afronden.
  12. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    nee dat was ik niet
  13. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Dat is juist het lastige, hij woont in engeland en brengt eens in de zoveel tijd , spullen naar een maat in lekkerkerk. Ik heb er nog steeds wel vertrouwen in dat het goed komt, nav ons e mail verkeer, maar het begint nu gewoon vervelend te worden, duurt te lang gewoon.
  14. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Nou begint het vervelend te worden, nog steeds geen as of geld.
  15. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Er was wat vertraging opgetreden, door aswolk ed. We hebben nog even geduld:)
  16. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    we're still waiting:(
  17. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Krijg net een mail, dat hij een as heeft gevonden:) en dat die waarschijnlijk op korte termijn in nederland is. Komt dus toch nog goed, heeft even geduurd, maar zoals ik al zei, goede achterassen liggen niet voor het oprapen. I'll let you know.
  18. LENZ

    Dutchman jeep onderdelen?????

    Heb een paar maanden geleden een achteras voor mijn GC gekocht bij Dutchman uit engeland somerset, via marktplaats. As opgehaald in rotterdam bij een vriend van hem, aangezien hij zelf in engeland woont. As zou perfect zijn en helemaal stil. Gelijk bij thuiskomst as helemaal schoon gemaakt en deksel gedemonteerd en helaas bleken 2 satelliet tandwielen helemaal kapot te zijn. Gelijk via e mail contact gezocht en de reactie was dat het opgelost zou worden en dat ik een nieuwe as zou krijgen. Aangezien de assen wat gevoelig zijn bij onze jeeps kan ik me voorstellen dat je niet 123 een andere geschikte as hebt. Echter zo snel als er in het begin op mails werd gereageerd , duurt het nu heel erg lang en mijn laatste mail met het verzoek om dan maar mijn geld te retourneren word helemaal niet op gereageerd. Heb nooit het idee gehad dat ik in de maling werd genomen, maar nu we al een paar maanden verder zijn en er nu helemaal geen reactie meer komt, hoop ik dat iemand mij de adres gegevens/telefoonnummer(via PB aub). kan geven van dutchman (goris de vries) zodat ik hem op die manier kan proberen te benaderen.Vooralsnog geef ik hem het voordeel van de twijfel, aangezien de eerste contacten positief waren, maar ik begin nu toch wel te twijfelen, maar ben zeker niet van plan het hier bij te laten.
  19. Hierbij te koop, mijn GC 4.0 uit 96. Mooie paarse kleur, nette auto, rijdt goed alleen achteras bromt wat. 270.000km, Airco recent gevuld. Velgen gecorrodeerd, Door de achteras vraag ik er 1600 euro voor. Zie ook marktplaats voor meer info.
  20. Ook weer opgelost, wordt nog wat met mijn GC:) Stappenmotor onderaan kachelhuis losgehaalt en stappenmotor geopend. Motortje was helemaal verroest door vocht. De stappenmotor is hetzelfde type als in mijn alfa 156 en laat ik er daar nou nog een paar van hebben liggen. Stekker aansluiting komen niet helemaal overeen, maar het motortje is hetzelfde, dus het motortje overgezet in het huisje van de jeep stappenmotor en we hebben weer een perfecte warm/koud regeling, alhoewel ik die nu niet nodig heb met die kou is het lekker dat dat ook weer werkt.
  21. Dank je, had zoiets ook al verwacht na het bekijken van het wp handboek. nu maar hopen dat de blend valve zelf nog ok is.
  22. Bij mijn ZJ blaast de kachel alleen warme lucht, als ik hem op koud zet blijft hij gewoon volle warmte geven. Er is dus wat mis met de warm/koud regeling. Heb er nog niet naar gekeken, maar weet iemand hoe dat zit bij een GC, met een kachelkraan of een klep en zijn die stappenmotoren een beetje toegankelijk. Hoorde al verhalen dat het dashboard eruit moet, maar dat kan altijd nog, hoop dat het niet nodig is.
  23. Ik heb een 96er, maar is het dan automatisch het goede type, kan natuurlijk ook een 95er zijn die in 96 is afgeleverd. Het is wel het nieuwere type.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...