Spring naar bijdragen

Dion

Forum member
  • Aantal bijdragen

    250
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Dion

  • Verjaardag 17/11/1986

Contact Methods

  • MSN
    diondenbraber@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.4x4fotos.nl
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Dion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Oh, ging er vanuit dat het erbij stond, is namelijk een kopie van marktplaats excuses! km stand zit rond de 219k Dus sowieso de laagste op marktplaats qua prijs.
  2. up, goed bod is ook welkom!
  3. Te koop aangeboden wegens het krijgen van een Bedrijfswagen! Een zeer mooie en nette Grand Cherokee op G3 uit Juni '97 Apk is nog een jaar geldig, is afgelopen februari gekeurd, uiteraard zonder problemen. Het is de 4liter High Output 6 cilinder in lijn, welke binnen de Jeep wereld toch wel als meest betrouwbaar te noemen is. Distributie is een ketting, dus daar heb je geen omkijken naar, olie van de motor en automaatbak en van de assen zijn recentelijk nog vervangen. Er zit vanaf fabriek een G3 Installatie in, het is dus erg netjes en proffesioneel ingebouwd. De motor loopt als een naaimachientje en verbruikt/lekt 0.0, De motorolie is en blijft zelfs goudgeel, wat grotendeels door de gas installatie komt. Er zit een 65 Liter tank onder, dus je kan gemiddeld 50 liter tanken, hier kom je 300 tot 350km ver mee, want het gemiddelde verbruik zit op 1 op 7, 1 op 8, ongeacht de positie van het gaspedaal. Op benzine is de Jeep wat zuiniger, maar raad ik het niet aan, gezien de nog steeds stijgende benzinekosten. Optisch een erg nette Jeep, geen deuken of iets, helaas heeft de hoek van de achterbumper wel wat krassen en een lichte scheur van 5 cm, valt bijna niet op, maar zeg het er toch graag even bij! Interieur is netjes, geen vage schroefgaten of missende bankstellen, ook geen scheuren of iets. Wel is het leer wat droog, maar niks noemenswaardigs. Het nadeel aan deze auto, de brandstofmeter werkt niet, voor zowel gas als benzine blijft deze op leeg staan, afentoe komt ie even uit de hoek! Maar zolang je er wat benzine in hebt zitten en de dagteller bij elke gasbeurt op 0 zet, is heel goed in te schatten hoe vol de tank nog zit, met andere woorden: ik heb eerlijk gezegd geen zin in gehad om dit te repareren. Aandrijflijn is trillingsvrij en heeft geen speling, ook met 140 is het heerlijk cruisen. 4hoog en 4laag werkt gewoon. Originele Jeep Radio met Infinity set, en met redelijk zeldzame (originele) cdwisselaar achterin. De auto weegt 1766 Kilo, wat in vergelijking met andere Grand Cherokee's dus redelijk 'licht' is, wat dus een redelijke wegenbelasting geeft, afhankelijk van wat je gewend bent. :-) Kortom, een prima wagen, klaar om te rijden! Waslijst met opties: - een vol jaar APK - G3 - 3.5 Ton Trekhaak - Automaat (3traps + Overdrive) - Lichtmetalen velgen met goede banden. - ABS - SRS Airbags - Cruise Control - Climate Control - Electrische stoelen (goede variant) - Electrische ramen - Electrische buitenspiegels - Vol Lederen bekleding - Stoelverwarming - Full Time 4x4 - Centrale deurvergrendeling - Boordcomputer - Getint glas En vast nog wel wat dingen! Prijs: 3000 Euro Een serieus bod wordt serieus overwogen. :-) Mailen is geen probleem, heb nog meer foto's op groot formaat, voor de mensen met interesse. Bellen kan ook, als ik niet opneem even de voicemail volpraten, dan bel ik zo snel mogelijk terug! Foto's:
  4. Weet iemand of deze velgen op een CJ7 uit 85 passen? wrangler uit 92 heeft dana30 + dana35 assen? assen van een CJ7: Dana 30 Front (1976–86) 2-Piece AMC 20 Rear (1976–86) Dana 44 Rear (1986)
  5. Te koop aangeboden wegens zojuist gerealiseerde feit dat er hier al 2 jaar geen wrangler meer rond rijd! standaard wrangler velgjes, zijn wat viezig, maar in goede staat! 15 inch, 4 stuks 50 euro of een bod in de richting.
  6. Ondertussen weer een week verder, genoeg gewacht! verkocht aan ramstein voor 200 eppo, slotje!
  7. Ah, dank u voor de verheldering, dat maakt t wel duidelijker idd. dan wacht ik even af tot hij weer terug is?
  8. behoorlijke interesse zo te merken, up!
  9. Haha Ron, bedankt voor de uitleg en hulp @ RvdBlade, das mooi! serieuze interesse?
  10. ik snap t ook niet helemaal. binnenbanden apart verkocht, 250 euro voor 5 velgen.
  11. upperdeup, ik heb er niks aan! 350 zonder binnenbandjes!
  12. upperdeplop, 400 eurotjes, inclusief binnenbandjes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...