Spring naar bijdragen

Rubber Coating


billy
 Share

Recommended Posts

super ik ga eens kijken voor mij is de kleur ook belangrijk want ik wil mat zwart hebben omdat ik mn traanplaten er mee wil schilderen (spuiten)en dan is een goeddekkende matzwarte verf mooi... :whistle:

ps ik heb Rhino-coating bekeken en dat is wat ik moet hebben een super tip maar waar kan ik het kopen en wat kost het?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

super ik ga eens kijken voor mij is de kleur ook belangrijk want ik wil mat zwart hebben omdat ik mn traanplaten er mee wil schilderen (spuiten)en dan is een goeddekkende matzwarte verf mooi... :D

ps ik heb Rhino-coating bekeken en dat is wat ik moet hebben een super tip maar waar kan ik het kopen en wat kost het?

ik ben nu een dag aan het zoeken op het internet en met verschillende bedrijven en mensen gebeld maar dat valt niet mee om een verfbare (niet spuitbaar) verf te krijgen die je kunt rollen en toch elasties is rhino kan alleen gespoten worden....

dus als iemand nog een adres heeft of een pot heeft staan!!!! :whistle:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hi, ik heb in het verleden (+/- 1980 ) de wielkasten en de onderkant van m'n oldtimertje behandeld met vloeibare mastiek , kan met de kwast maar ook met een roller ,het enigste nadeel was dat als de behandelde plaatsen nat werden de matzwatre kleur ging glimmen het spul is in iedere doe-het-zelf zaak te krijgen.

je kan het overelke ondergrond heen kwasten/rollen mits deze maar stof/vuil vrij is

misschien heb je er wat aan ,groet Ardin

Link naar opmerking
Deel via andere websites

he dankje maar het moet echt mat zwart zijn de rede is ik wil het gaan gebruiken voor traanplaten die aan de zijkanten komen zowel onder de deur als op de achterhoeken(hoekbeschermers) en omdat ik een zwarte jeep heb is Mat zwart optisch het mooist :whistle: en de verf moet ook nog wat kunnen uithouden want ik wil deze ook gedruiken voor de door mij uitgefreesde wielkappen (ivm vergroten van een YJ naar een TJ) daarom.... :) maar alle tip zij echt zeer welkom... :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik heb denk ik goed nieuws na lang zoeken heb ik een spuiter gevonden die zeer specialistisch werk doet hij heeft er werk van gemaakt en heeft een twee componentenverf gevonden die zo elastie?s is dat als je het op kale plaat zou rollen je deze 90 graden kunt verbuigen zonder dat deze breekt of barste het is roest werend en slijt vast en het is in alle kleuren te krijgen 8dus super geschikt voor kale binnenkanten of wielkasten enz de firma KCN (turboliner) heb ik gebeld en vond het vervelend dat ik mijn kale auto er helemaal heen moet brengen om hem dan voor een fikse prijs te laten spuiten nu heb ik denk ik dan ook een alternatief gevonden iets wat Multi inzetbaar is en wat je zelf kunt doen in je eigen tijd.

Over het product laat ik jullie even weten als het zo goed is als wat ik er van gehoord heb.

In 2 weken krijgt deze spuiter van zn Duitse collega een bezoek en hij neemt dat een proefmonster mee dan horen jullie meer.

Ps nee ik heb geen aandelen in dit bedrijf alleen denk ik als er weer een goed middel op de markt is moet je het laten weten aan je jeepie ?freaks?

Groeten william

:thumbsup:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...