Spring naar bijdragen

De Moddereters


Wrangler89
 Share

Recommended Posts

  • Reacties 56
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Een hoop ideeën, en zoals gezegd, ook een hoop werk en administratie.

Er zijn al stickers. Zie zo'n icoontje bij je avatar ook als een sticker. Je bent vrij om 'm te kopen, maar niet ook ok.

Begin eerst daar eens mee, en zie hoe ver je komt.

Als je dan nog niet uit de kosten komt, of vindt dat je nog teveel bij moet leggen, kun je nog wat andere acties opzetten.

Maak 't allemaal niet te ingewikkeld. Ben het wel met de opmerking eens: "gooi eerst maar eens een rekeningnummer open, en verbaas je."

groet,

DUC (die ook zonder icoon bij z'n avatar wel een vrijwillige donatie wil doen)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

(@EJG) Ok heb het ff aangezien en ga nu maar eens reageren wink.gif

Zoals eerder gezegd hebben we het er al vaker over gehad hoe wat inkomsten te genereren. Er zijn inmiddels legio ideeën die ook uitvoerbaar zijn. Echter hebben we op dit moment 1 struikelblok en dat is de capaciteit van onze webserver en hosting. Maar....... daar wordt hard aangewerkt en het lijkt erop dat voor het eind van het jaar een definitieve oplossing staat waar we voorlopig (ik praat dan in jaren) mee vooruit kunnen smile.gif

Ik las ook regelmatig de kreet "geef ons een rekeningnummer en verbaas je" dat geloof ik graag. Maar wat nu als we dat zouden doen, x aantal mensen stort wat en enkele weken later komen wij met een pakket extraatjes die tegen een vergoeding (noem het contributie als je wilt) beschikbaar zijn voor de members. Dan krijg je vrees ik, scheve gezichten en reacties van "maar ik heb toen en toen dat en dat al gestort" ok kun je misschien die vrijwillige bijdrage er wel weer aftrekken maar de een stort een 10'tje de ander 20 euro = dus administratie.

Kortom zoals het er nu naar uitziet zijn we voor het eind van het jaar voorzien van de benodigde resources om 't een en ander te realiseren. Dat willen we eerst gaan doen en daarnaast (tegelijkertijd dus) eventueel de mogelijkheid bieden voor mensen om vrijwillig iets bij te dragen die die extraatjes niet willen of wat dan ook.

Insteek is en blijft altijd, het forum zoals nu aangeboden blijft gewoon gehandhaaft, daar worden géén kosten aan verbonden.

(Vind ut trouwens wel belacheloos dat alléén de moddereters een veer krijgen dry.gif )

laugh.gif

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Nieuwe aanmaken...