Spring naar bijdragen

tonuitoene

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1993

tonuitoene's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. tonuitoene

    Aankoop Tj

    Gisteren de TJ in "levende lijve"gezien. Erg mooi, met name de kleur in samenhang met de bekleding. Typisch een Henk-project: daar kom je de winter wel mee door denk ik zo. De basis is in ieder geval super. En voor wat betreft het schoonmaken na terreinrijden hebben we een afspraakje..
  2. Voordat je begint met tectyl: beter is om eerst met een anti-roestmiddel op basis van chemische hechting te gebruiken. Fertan is echt een supermiddel: bindt de roest en maakt voor een groot deel alles weer zwart. Ikzelf heb het ook gedaan: sproeikop gebruken en ook uitstrijken met een kwast. (zogenaamd bokkepootje waarmee je overal bij kunt. Zie www.rustbuster.nl
  3. Henk en Otto, Wat een geweldig resultaat!!. Ondanks alle strubbelingen (dieselversie is toch wat anders dan de benzineversie....) knap doorgezet. En het resultaat mag er wezen. Ik ben heeeeel benieuwd hoe het er uit ziet als we weer eens samen op pad gaan. Henk (en Otto): juliie mogen trots zijn.! ps. wel aardig zo'n plasmasnijder: geeft nog mooi vuurwerk ook.
  4. tonuitoene

    Advies Over Velgen

    Ook ik twijfel geen seconde: de rechtervelgen (cepek's) zijn het mooist. Zeker met 33 of 35-ers. Of wil je liever boulevard rijden, dan kies je de linker.... Mooi geheel, de sitebars en opstapje.
  5. Graag meer details; ik er vier liggen. Hopelijk de maat die je zoekt. Je hebt een PB-tje.
  6. Ik heb met eigen ogen in Brabant gezien hoe mooi het werkt. Jammer genoeg kregen Annemarie en ik te maken met een kapotte remleiding. Hartstikke !!! bedankt voor al je moeite. Ook The Blue Raredo en familie bedankt voor het thuis brengen. Maar bovenal bedankt voor het "samen uit, samen thuis" gevoel. En... ik herken de locatie van de foto's. Wat me opvalt is dat de droge sloot in praktijk aanzienlijk dieper is dan op de foto lijkt. Al met al knap van jou en Otto om het toch op een geweldige manier te realiseren.
  7. Een "ejgtje" is een (afgezaagde) boomstronk; je kunt hier bijvoorbeeld je bladveren geweldig op parkeren
  8. Komen we kijken naar de voortgang van de longarmkid en horen je verhaal. Zoals jullie met de teleurstelling omgingen is wel knap
×
×
  • Nieuwe aanmaken...