Spring naar bijdragen

Creaselightning

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Alles door Creaselightning geplaatst

  1. Jammer, ik kan er niet bij zijn. Werk en verjaardagsfeestje van de kleinste. Véél plezier, en tot de volgende keer.
  2. Superdag, topweer en bedankt aan allen die zich hiervoor inzetten en ook aan alle aanwezigen. Ohh ja, no wa fotookes. http://www.flickr.com/photos/60570655@N02/?saved=1
  3. Alles is terug hersteld nadat ik een wiel veloren had, dus.................zal ik ook present zijn. Ik kijk er al naar uit. Tot zondag gasten.
  4. Super, gaan we zeker eens doen. Ik ben zelf al van plan geweest om eens naar dat terrein te rijden maar het is er nog niet van gekomen.

  5. bij de proffessionele materiaalhandelaren hebben ze deze zeker. En beter iets dieper in de buidel tasten zodat je deftig materiaal hebt. Deze spullen durven anders wel eens te breken. De mijne kan je bv. met een ratel gebruiken (zéér gemakkelijk).
  6. Hoi vrienden. Zoals het iedere Jeeper toekomt ligt hij meer onder z'n JEEP dan onder zijn ...ahumm... . Al was het maar om even te controleren hoe dat bepaalde onderdeel eruit ziet. Heb je technische vragen of wil je eens een plannetje hierover. Wel, Ik heb het volledige werkplaatshandboek in pdf en wil deze graag met mijn vrienden delen. Het betreft de 2.5 en de 4.0 JEEP TJ. Mail me (vriendelijk) en ik mail je het hele boeltje door. ZOMAAR!!!
  7. Vandaag laatste poging gedaan om vrij te krijgen zodat ik alsnog kon komen maar helaas mijn plannetje mocht niet lukken, De enige manier is dat de boel vrijdagavond in puin valt en er zaterdag niet gewerkt kan worden kan ik je ergens mee van dienst zijn? Ik ben morgen toch bij jou in de buurt.
  8. Die eenzame belg (ik dus) komt ook. Ik moet vrijdagavond nog naar een feestje, dus zal het zaterdagochtend zeer snel 6uur zijn om te vertrekken richting Heerde. Anders kom ik te laat en dat zou natuurlijk zéér jammer zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...