Spring naar bijdragen

Creaselightning

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Creaselightning last won the day on August 27 2014

Creaselightning had the most liked content!

Over Creaselightning

  • Verjaardag 15/05/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.krissmet.be

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stekene (B)

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2000

Recente profielbezoeken

2,726 profielweergaven

Creaselightning's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo,

    Ik zie dat je het werkplaatshandboek van de TJ hebt en eventueel verdeelt.

    Heb je een kopie voor mij?

    Met vriendelijke groet,

    Robert

  2. Jammer, ik kan er niet bij zijn. Werk en verjaardagsfeestje van de kleinste. Véél plezier, en tot de volgende keer.
  3. Superdag, topweer en bedankt aan allen die zich hiervoor inzetten en ook aan alle aanwezigen. Ohh ja, no wa fotookes. http://www.flickr.com/photos/60570655@N02/?saved=1
  4. Alles is terug hersteld nadat ik een wiel veloren had, dus.................zal ik ook present zijn. Ik kijk er al naar uit. Tot zondag gasten.
  5. Weet niet of je het weet te vinden? Anders spreken we wel af rijden we er samen naar toe.

  6. Super, gaan we zeker eens doen. Ik ben zelf al van plan geweest om eens naar dat terrein te rijden maar het is er nog niet van gekomen.

  7. Heb net je filpje bekeken op youtube en als je nog eens naar Axel gaat laat je het maar weten misschien ga ik dan wel mee, Als je een keer mee wil naar een stukje waar wij zelf altijd gaan rijden bij dow in de buurt hoor ik het wel, Het is niet heel spannend daar maar je kunt je eigen er goed vermaken in het weekend en als je met een paar man bent is het zeker zo leuk.

  8. bij de proffessionele materiaalhandelaren hebben ze deze zeker. En beter iets dieper in de buidel tasten zodat je deftig materiaal hebt. Deze spullen durven anders wel eens te breken. De mijne kan je bv. met een ratel gebruiken (zéér gemakkelijk).
  9. Hoi vrienden. Zoals het iedere Jeeper toekomt ligt hij meer onder z'n JEEP dan onder zijn ...ahumm... . Al was het maar om even te controleren hoe dat bepaalde onderdeel eruit ziet. Heb je technische vragen of wil je eens een plannetje hierover. Wel, Ik heb het volledige werkplaatshandboek in pdf en wil deze graag met mijn vrienden delen. Het betreft de 2.5 en de 4.0 JEEP TJ. Mail me (vriendelijk) en ik mail je het hele boeltje door. ZOMAAR!!!
  10. Leuk dat er nog iemand hier in de buurt wie weet komen we elkaar nog wel eens tegen.

    Grt

    Patrick

  11. Vandaag laatste poging gedaan om vrij te krijgen zodat ik alsnog kon komen maar helaas mijn plannetje mocht niet lukken, De enige manier is dat de boel vrijdagavond in puin valt en er zaterdag niet gewerkt kan worden kan ik je ergens mee van dienst zijn? Ik ben morgen toch bij jou in de buurt.
  12. Die eenzame belg (ik dus) komt ook. Ik moet vrijdagavond nog naar een feestje, dus zal het zaterdagochtend zeer snel 6uur zijn om te vertrekken richting Heerde. Anders kom ik te laat en dat zou natuurlijk zéér jammer zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...