Spring naar bijdragen

SoJeep

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

SoJeep's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hi allemaal, Ik rijd nu zo'n kleine 2 maanden in m'n Wrangler TJ 2.4 en het bevalt prima! Bij de 100.000km (die er bijna aan zit te komen) wil ik hem helemaal van top tot teen laten nakijken door een specialist. Alle vloeistoffen laten vervangen, maar dan ook echt ieder detail laten checken. Zodat ik er nog 2 jaar plezier van gaan hebben. Wie kent er een goede Wrangler specialist. Het liefst in de buurt van Amsterdam, maar als het niet anders is, wat verder. Graag hoor ik van jullie.
  2. Hello allemaal, Een nieuwe Jeep rijder! Ik heb mijn hele leven alleen maar BMWs gereden. Voor de zaak regelmatig een Audi of Porsche. Nu dan toch een Jeep Wrangler TJ 2.4 uit 2003 voor erbij gekocht. Deze auto gebruik ik voornamelijk als hobby auto en om de hond uit te laten. Zo nu en dan zal hij dus wel eens wat ruw terrein tegenkomen. Ik vind het dan ook heerlijk relaxed rijden. Zelfs het missen van alle luxe die ik gewend ben in m'n Duitse bolides vind ik heerlijk! Hier een foto, binnenkort meer! Verder gelijk wat vragen: - Kan ik de motorruimte gewoon afspuiten met een hoge druk (daar is bij m'n eerste off-road bezoek wat blubber gekomen)? - Wat moet je doen als je off-road bent geweest? Onderstel afspuiten? Tips & trucs? - Wat is een goede Jeep Wrangler specialist in de omgeving van Amsterdam? Ik zou hem graag een keer volledig willen laten nakijken door een echte specialist. - Kan ik er mee door de wasstraat? - Verder wil ik alles weten! Bij m'n andere auto's heb ik werkplaats handleidingen en doe ik wanneer mogelijk veel reparaties zelf. - Bij het 'uitlezen van het instrumentenpaneel' krijg ik de volgende codes: SoF 3.1, 309791, BUS60. Is er voor de 2.4 nieuwere software dan 3.1, wie kan dat voor me inlezen? Wat betekenen die andere codes? - Wat zijn de adressen (nieuw/sloop) voor Wrangler onderdelen in Nederland? - Wat moet ik nog meer weten van m'n Wrangler? Er zullen vast nog wel meer vragen in mij opkomen, die stel ik tegen die tijd wel! Groeten, SoJeep
  3. Lokale ijzerboer en Brezan geprobeerd. Beide zonder succes.
  4. Hi allemaal, Sinds kort ben ik in het bezit van een Jeep Wrangler 2.4 uit 2003. Het eerste wat mij opviel is dat bijna alle boutjes torx zijn. Nu vraag ik me af waar ik zwarte torxjes kan halen in zakjes van 10. Ik vind het vaak fijn om dit soort dingen op voorraad te hebben. Alvast bedankt.
  5. Hi Marcel, Juist! Altijd exclusieve auto's gereden en dat wil ik ook blijven doen. Zal nooit een 13 in een dozijn auto aanschaffen. Ik hoop overmorgen foto's te kunnen plaatsen. Groet!
  6. Bedankt voor de reacties. Op bovenstaande websites heb ik al gekeken. Een 2.4 omdat ik al een andere auto rijd, die ook wel een behoorlijke slok lust. Deze auto is puur voor de hond. Weet iemand trouwens hoe dit type velgen heet en waar je zo'n set vandaan kan halen? Ik ben nog helemaal nieuw in Jeep land.
  7. Hello allemaal, Ik ben op zoek naar een Jeep Wrangler TJ 2.4. Zwart van buiten en zwart van binnen met zo min mogelijk chroom. Minder dan 100.000km en een hardtop. Ik heb heel wat lopen afzoeken, maar kan weinig vinden. Kennen jullie naast mobile.de nog wat websites waar ik zou kunnen kijken? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...