Jump to content

wimeninge

Forum member
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wimeninge

 1. In plaats van ampere meter kan je ook een lampje mbv stekkers ipv de zekering monteren. Dan zoals Ab al zei weerstand en kachelmotor controleren. Pas ook op met goedkope onbekend merk zekeringen hen meegemaakt met een 20A dat deze niet doorbranden maar de hoofdzekering ervoor van 40A wel doorbranden.
 2. Herstel moet toch het bovenste lager zijn volgens het onderdeelnummer.
 3. Hoi dat is het onderste lager vd stuurkolom die je in de plastic houder moet monteren.
 4. Staat er 1 op marktplaats bij de oldtimers tereinwagens. Mvg Wim.
 5. Hoi, Ik ben nog op zoek naar 1 nieuwe Super Swamper 36x12,5x15 radial TSL band. Heeft er iemand nog 1 of een idee waar deze nog te verkrijgen is ? Grtz en bvd Wim.
 6. Hoi moer was inderdaad niet losgelopen jeep weggebracht naar Oosterhout zat helaas water bij de olie en dit had de lagers aangetast laten vervangen en afstellen. Allemaal bedankt voor de hulp. Gr Wim.
 7. Hoi bedankt voor de info de cj7 heeft een 4 inch veren lift en een 3 inch body lift dus de as is behoorlijk gekanteld (wig) zal um dus maar is gaan opkrikken om het niveau te kontroleren. Grtz Wim.
 8. Hoi allemaal, Hoeveel olie moet er in een AC 20 as ? ( nb de as is gekanteld ivm verhoging). Ik vind namelijk heel veel verschillende hoeveelheden van bv 1,2 Ltr tot iets minder dan een gallon (veel meer dan 1,2 Ltr) en ook totdat het uit de vulplug loopt (klopt dit ook nog na askanteling) ? Grtz Wim.
 9. Hoi, Bij bouwjaar 1991 hoeven de mistlampen niet te werken (vanaf 1997 verplicht) wel moet de verlichting voor symetrisch zijn dus niet 1 mistlamp brandend. Indien mistlamp achter als deze brand moet deze zich in het midden of links hiervan bevinden. Mvg Wim.
 10. De cj7 kan er weer 2 jaar tegen nou nog ff de niet apk punten aanpakken.
 11. Haakse nippel gehaald het gaat niet makkelijk om deze te monteren maar het is gelukt. Bedankt voor de tip . Grtz Wim.
 12. Hoi allemaal, Iemand een tip hoe je de bovenste fuseekogels kan smeren ivm te weinig ruimte tussen aandrijfas smeernippel ? Is hier misschien speciaal gereedschap voor want met een normale vetspuit gaat dit echt niet lukken. Grtz Wim
 13. Niemand een goed adres om een differentieel te laten afstellen ? Bij voorkeur in de buurt van Breda. Grtz Wim.
 14. Daar was ik al bang voor ik neem aan dat dan pignon en differentieel opnieuw afgesteld moeten worden ? Aangezien ik hier geen meetgereedschap voor heb en dit nog nooit gedaan heb, weet er misschien iemand een goed adres om dit te laten doen. Bvd Wim.
 15. Hoi allemaal, Bij mijn cj7 vooras (dana 30 wide track) voel ik behoorlijk veel speling op de pignonas. Wat denken jullie is dit een kwestie vd de moer natrekken of moet hier heel de as voor open om alles opnieuw af te laten stellen ? Grtz Wim.
 16. Ben ook in Hoogstraten geweest, was inderdaad erg leuk. Zondag is het vrij rijden in Arendonk (Belgie) zal er zelf helaas niet bij zijn. Grtz Wim.
 17. Stabilisatoren moeten deugdelijk zijn bevestigd en mogen geen breuken of scheuren vertonen. Zowl geel als grijs kenteken per 1 mei 2009 (was eerst alleen verplicht voor grijs kenteken). Dus als er een gedeelte van de stabilisatie aanwezig is is dit afkeur, dus of compleet aanwezig of alles weg is goedkeur
×
×
 • Create New...