Spring naar bijdragen

chevy

Forum member
  • Aantal bijdragen

    55
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door chevy geplaatst

  1. Het ziet er naar uit dat ik de Jeep weer laat "downgraden " want de camber is niet te stellen. Heb nu een positieve camber . Om nu pakweg vele honderden euros ( vanmorgen vertelde een bandencentrale zelfs 2000 euro ) te gaan besteden om eventueel 4 verstelbare draagarmen te laten monteren gaat mij toch een beetje te ver. Hebben jullie misschien nog een laatste tip voor ik weer een afspraak met de garage maak om de hele boel weer origineel te maken ?
  2. Het lukt me niet om de link van Ebay te kopieeren zodat je zelf kunt zien wat voor een liftkit het is
  3. Een simpele kit gekocht op Ebay , maar ik heb het niet zelf gedaan ( zo handig ben ik niet ) maar een plaatselijke garage bekend bij Ab en dat is Garage Hogewoning . De rubbers zijn nagekeken en de stabiblocks zijn voor en achter vervangen.
  4. Onlangs heb ik mijn Jeep Grand Cherokee ZJ uit 2005 een 2 inch lift gegeven. Nu vind ik de wegligging maar zeker de vering een heel stuk minder geworden. Vooral de vering is ronduit slecht. Kan het zijn dat de schokbrekers voor "te kort "geworden zijn na de verhoging.
  5. Je hebt helemaal gelijk.

    Wist niet eens meer dat het in de advertentie stond.

    Ligt voor je klaar met de softtop.

    Groetjes Jan.

  6. chevy

    RVS achterbumper YJ

    Ik begrijp aan de reacties te zien ( geen dus) dat de meeste vakanties een beetje duur zijn uitgevallen. Daarom een aangepaste prijs van 175 euro.
  7. chevy

    RVS achterbumper YJ

    Zware RVS achterbumper voor YJ Vraagprijs 200 euro.
  8. chevy

    raamrubber softtop

    Tijdens het plaatsen van de softtop ( eerste keer) zei een kennis die ook een YJ heeft dat het onmisbaar is om een soort raamrubber bovenop de voorruit de plaatsen omdat dat scheuren van de softtop tegengaat. Mij is het nooit opgevallen bij andere YJ's. Waar kan ik zo'n soort rubber kopen cq. bestellen of heeft er iemand een alternatief.
  9. chevy

    Kawasaki Vulcan 1500

    dat is dus Bram, broer van Ab, neven van mij. Noort is een goed soort !!!!!!!!!!!!!!!
  10. Wat is aantrekkelijk als ik zo brutaal mag zijn ???????
  11. ik weet wat je voelt, Heb deze week ook mijn hond verloren. Sterkte.
  12. Kom zojuist terug van de dierenarts en heb mijn Golden Retriever Nala laten inslapen . Ze is bijna 15 geworden maar toch .................... wat doet dat verd... veel pijn. Zitten huilen als een kind al weet ik dat het zo niet meer zo verder kon. Wist niet dat het zoveel pijn kon doen.
  13. Vandaag alvast aan het vrouwtje gedacht door een emmer witte lelies in de kamer te zetten. (ze weet nog niet dat ze morgenavond weer weg zijn)............ .......(door een klant besteld voor een rouwkrans)
  14. voor een kleine $4300 weet je alles........... http://www.avengersuperchargers.com/
  15. Wanneer en hoelang mag je eigenlijk rijden in 4H. Nu met de gladheid en sneeuw is het wel makkelijk. Maar je hoort zoveel meningen over 4H, o.a. dat je de 4H niet op de "normale weg" gebruiken mag. Als beginnend Jeeper ben ik daar eigenlijk wel benieuwd naar.
  16. chevy

    ik ben blij omdat....

    omdat na 3 weken stil gestaan te hebben ( en buiten!!!!!) de YJ gister in 1 keer startte en liep als een zonnetje. Zoiets maakt me blij !!!!!!!
  17. huh t zal wuh l wuh uh r uh rg guh zuh llig worduh n in ég wuh l vannacht
  18. chevy

    Tegeltjes Wijsheid

    Ik ga respectvol met mijzelf om
  19. tis weer zover ...........krijg vanavond mijn schoonfamilie op bezoek. Stuk voor stuk rasechte Leidenaars dus de terings en tyfussen ( dit is voor de gemiddelde Leidenaar normale woordkeus) zullen vanavond wel door de keet vliegen. ( en nee .......................................ik heb niets te willen ) Gelukkig hebben we de fles Dimple voorhanden.
  20. chevy

    '88 wrangler 4.2 ??

    Niets zo veranderlijker als een mens.......
  21. chevy

    '88 wrangler 4.2 ??

    Wijze woorden op 1e kerstdag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...