Spring naar bijdragen

ruward

Forum member
  • Aantal bijdragen

    319
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

ruward last won the day on October 22 2010

ruward had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1989

ruward's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Waardering in de gemeenschap

  1. Na 9 jaar heb ik de Jeep verkocht, ik rijd nu peugeot expert, dus ik ben weer niemand. Bedankt voor alle tips en adviezen als mijn zoon 18 word dan komt er weer een Jeep en zullen we weer van de partij zijn. Thanks allen. Gegroet.
  2. Ik rijd er nog dagelijks mee, woon/werkverkeer, enne dat gaat voorlopig niet veranderen, nog zeer veel schik mee, word af en toe wel flauw van de natte stoelen, maar daar heb ik nu een stuk vijverfolie voor.
  3. ruward

    Stoelen

    Trickie, je hebt een pm. Groet Ruward
  4. Ik mis alleen stoelen in het rijtje, heb je die ook nog toevallig.
  5. ruward

    Stoelen

    Je hebt een pm Rene
  6. ruward

    Stoelen

    Hey Bleek, Nou dat zou mooi zijn, mochten ze er niet zo fraai meer uitzien is dat geen probleem, dat is op te lossen met een stoelhoes. Groet Ruward.
  7. ruward

    Stoelen

    Goedendag, Na een paar jaar buiten [ lees zonder dak } gestaan te hebben is het weer tijd voor een set andere stoelen. een set stoelen gaat gemiddeld 4 jaar mee, bij in in ieder geval wel. Als iemand nog iets heeft liggen dan hoor ik dat graag, kuipstoel kan ook. Met vriendelijk groet Ruward. ps: onderstel heb ik nog.
  8. Ik heb al voor maandag een afspraak gemaakt met de monteur, tot aan die tijd inderdaad goed in de gaten houden. Thanks
  9. Ik heb er een gevonden, ik moest natuurlijk weer 200 betalen voor een nieuwe. Wederom dat ongeduld van mij heeft weer extra geld gekost, ahh dat is wat ze thuis bedoelen, ik snap het nu. Mag een slotje op. Thanks jongens voor de tips.
  10. Goedendag allen, Het moet er nu echt van komen om mijn radiator te vervangen, mocht er iemand iets hebben liggen dan hoor ik dat graag, 2 de hands of evt een nieuwe. Yj 2.5 liter bouwjaar 89. Bij voorbaat dank. Groet Ruward.
  11. Goedendag allen, Ik heb al een tijdje dat de radiator een klein beetje lekt, tot nu toe heb ik hem altijd bijgevuld, als ik heh bij gevuld hebt begint hij sinds kort hevig te lekken aan de onderzijde waardoor het bakje met koelvloeistof ook bijna leeg raakt, ik kijk net weer onder de radiatordop en ik zie dat het water dat ik erin gooi helemaal roze van de koelvloeistof is geworden. Nou kan ik wel alles blijven bijvullen, maar dat schiet niet op, dus ik moet een radiator hebben, { zie te koop gevraagd } Mijn vraag is aan jullie, is het beter dat ik niet meer rij of kan ik tot aan de reparatie na bijvullen gewoon doorrijden, want ik heb de Jeep echt nodig. YJ bj 89 2,5 ltr Bij voorbaat dank. Ruward
  12. ruward

    Raamscharnieren

    Hier mag een slotje op. Mijn dank is groot Steven. Thanks
  13. ruward

    Raamscharnieren

    Steven je hebt een pm. Groet Ruward.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...