Spring naar bijdragen

tbgsammetje

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over tbgsammetje

  • Verjaardag 26/04/1987

tbgsammetje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. jullie hebben het over een super charger. ik heb gekeken op het internet maar je komt nog al een aantal site's tegen met forums maar weinig tot geen waar je ze kunt bestellen. het kan zijn dat ik iets verkeerd doe maar weet anders iemand van jullie een betrouwbare site. om dit soort dingen tebestellen?
  2. een vriend van mij die vroeg mij of ik het wilde maken voor hem. hij heeft zijn auto in het water geparkeerd en toen nog een keer gestart,, en vwala hij liep, woeps een luide tik er in. nu na enkele kilometers kwam alle olie er uitgelopen. in een rap tempo. hij wil toch vermogen winst halen, en een v8 loopt heerlijk. dus vandaar was mijn vraag of het kon wat er mogelijk is. jullie argumenten om het bij een v6 tehouden ivm rdw. klinkt heel logisch. weten jullie of dat de motorblokken van jeep (4.0 high output), sterke blokken zijn. om ze wat optepeppen? en zoja wat loont (zonder giga kosten) die v8 is een leuk project, maar die goedkeuring is idd een probleem. daar begin ik dan misschien wel aan nu mijn immigratie. totzo ver in idd geval bedankt.
  3. hallo, ik ben van plan om mijn 4,0l jeep motor tevervangen door iets met meer vermogen. (motor kapot, waterslag) zat zelf tedenken aan een 5,7l bigblock van chevi. heeft iemand hier ervaringen mee. of een idee voor een andere optie motor? of zijn er andere manieren om meer vermogen te creeren. graag hoor ik iets van iemand. sta voor alles open, bijmij is alles mogelijk dus mag gek.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...