Spring naar bijdragen

doesenzo

Forum member
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

doesenzo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo allen. Ik heb mijn 91er XJ (helaas) niet meer en zal er ook geen meer bezitten. Wel heb ik nog een dikke ordner met technische informatie over de XJ. Wie denkt hier iets aan te hebben mag contact met me opnemen (nicodoes@kpnmail.nl)
  2. Hallo. Heb die van mij een paar weken terug gedaan om dezelfde reden. Was in anderhalf uur klaar. Jeep op de brug, steun onder de vooras, aan
  3. Hoi, als je naar je locale Chrysler/Jeep dealer gaat kan deze a.d.h. van het VIN-nummer een uitdraai maken van je Jeep, zoals deze ooit de fabriek verlaten heeft. Ik kreeg 3 A-4tjes van mijn 91-er Cherokee met echt alle gegevens. Misschien een idee?
  4. Hoi, hier hetzelfde probleem, maar volgens mij gaat je niet slagen. Als je al een ab kan vinden schijnt het niet te werken (niet progammeerbaar).
  5. Weet je zeker dat het de tank is? Heb een zelfde probleem gehad. Bleek een doorgerot brandstoffilter te zijn. Deze zit voor de tank aan de binnenzijde van de chassisbalk. Misschien ff checken?
  6. Hallo. Wie weet hoe het zit met mistachterlichten op een '91er XJ. Deze zitten bedraad en van een lamp voorzien in de achterlichtunit, maar branden niet. Volgens de originele owners-manual is de schakelaar op het dashboard bestemd om mistlampen vóór in te schakelen (mits gemonteerd) Nogmaals; wie weet hoet het zit. Doesenzo
  7. Toyo A/T Open Country. Gekocht via internet bij Delti.com. Kosten incl. montage en balanceren €320. Je kan ze thuis laten bezorgen of bij een garage die ze monteerd. Band is all-seasons, comfortabel en stil en stoer. Komen heel goed uit de test. Groetjes
  8. Iedere Jeep-dealer kan aan de hand van de VIN-code een compleet overzicht produceren van de uitvoering zoals jou auto ooit de fabriek heeft verlaten. 3 a-viertjes met echt alles.
  9. Toyo A/T Open Country. Comfortabel, stil en hij staat nog goed ook.
  10. Hoi, de stand neutraal (N) op transfer case gebruik je wanneer je jeep gesleept moet worden. Dan moet de automaat in "P" en de transfer case in "N". Groet.
  11. Nee, maar het gekke is dat het probleem vandaag na 10 mtr opgelost bleek. Zowel links als rechts doen de stoelen het weer. Ik vermoed dat er ergens een relais zit waar een beetje rottigheid in zit. Verder zoeken dus. Misschien iemand nog een tip?
  12. Hallo, ik heb een klein maar lastig probleem. Vandaag m'n XJ van '91 van binnen schoongemaakt. Voorstoel links helemaal naar voren gedaan (elektrisch) om eronder te stofzuigen. Dat ging goed, maar vervolgens wil hij nooit meer naar achteren. Ik zit nu dus klem tussen het stuur en de leuning. Volgens het manual zitten de centrale vergrendeling en de stoelbediening achter één zekering. De centrale vergrendeling werkt goed, dus dat kan het probleem niet zijn. Ik denk zelf aan een losse of kapotte draad, maar weet iemand misschien of er toch nog ergens anders een zekering zit? De rechterstoel doet het ook meer en dat is wel typisch natuurlijk.
  13. Hallo jeepers. Ik heb een vraag m.b.t. een trekhaak. Ik heb onlangs onder mijn XJ van '91 een vaste trekhaak gemonteerd waarvan het typeplaatje ontbreekt. Deze kon ik zonder probleem monteren. Alle gaten zaten op de juiste plek. 4 bouten in de chassisbalken, 8 aan de achterkant en de bumper op de bevestigingsstrips. Hij lijkt me dus origineel. Maar weet iemand welk merk het is? Of zijn er meer fabrikanten? Of heeft iemand nog een typeplaatje liggen. Ben benieuwd. "Hoezo schoon? De mijne is al vanaf 1991 groen!!"
  14. D.A.B. in Hilversum. Nieuwe startmotor voor 120 e.
  15. Ik lees ik mijn manual helemaal niets over mistachterlichten. Geen zekering, geen lamptype. Ik denk dat het manual bestemd is voor de USA en Canada, en niet voor Europa. Ga de bedrading maar eens volgen. Kijken waar ik uit kom.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...