Spring naar bijdragen

jeepat

Forum member
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door jeepat geplaatst

  1. Ik rijd er erg veel mee op de snelweg en haal een gemiddelde van 1 op 7,5 op benzine en 1 op 6,5 op gas. Wij zijn er mee naar oostenrijk geweest met de caravan erachter (1300kg) en haalde zelfs toen nog een gemiddeld van 1 op 5,5 benzine. Jeepat
  2. Heb alles gevonden, dakdragers van een overleden jeep XJ en spatlappen uit amerika. bedankt.
  3. ben op zoek naar spatlappen voor en achter voor mijn Cherokee xj uit 96 en twee dakdragers origineel. wie kan mij helpen . groet Jeepat.
  4. ben ook geweest met mijn cherokee xj en ontzettend veel plezier gehad bedankt voor een mooie dag Jeepclub en medejeepers.
  5. Bedankt voor de beschrijving, wij zijn er vandaag geweest het was kei hard maar ik heb een geweldig mooie dag gehad. Het was inderdaad vooraf inschrijven maar omdat de baan zo hard was waren er veel afmeldingen zodoende konden wij er toch op. Op naar het volgende evenement.
  6. Ik wil ook graag komen maar weet niet waar het is kan iemand mij dat vertellen? Wil mijn vader ook meenemen hij rijd een grand uit 2004. Tot morgen!!!?
  7. de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
  8. Ik wist hier ook al van. Het wordt zo wel een stuk spannender die dakar rally. Hoop dat ze ver gaan komen. Ze zeiden dat ze voor de laaste plaats gingen en ik denk dat dat een goed voornemen is want finishen is beter als te moeten stoppen. Succes gewenst.
  9. jeepat

    Hoogtepunt v/d dag!

    Vandaag nog niet gehad kan nog.
  10. maar laten we eerlijk zijn chevrolet is er wel op achteruit gegaan met zijn daewoo/chervolet modellen of niet soms?
  11. Laten we hopen dat het bij een roddel blijft want de ogen van m`n monteur stroomden al vol, evenals die van mij.
  12. Nou ik hoop van harte dat dit niet gaat gebeuren dat zou wat zijn dan rijd je een koreaanse jeep , DAT KAN TOCH NIET!!!!!
  13. ik heb laatst gelezen dat Hyundai:no: interesse heeft getoond voor "ons" merk. Ik hoop dat Jeep er zelf weer bovenop komt of alleen verder gaat zonder Chrysler want Jeep heeft tot op heden het hooft boven water weten te houden. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
  14. jeepat

    Even Voorstellen..

    Ha jeepers, ik ben harstikke nieuw maar ik wil me meteen maar even voorstellen. Ik rij een cherokee (xj) uit 1996 en dit is mijn tweede jeep. Ik heb deze nu 1 week en heb er meteen nieuwe velgen onder laten leggen. Hij is voor de rest nog origineel, ik weet nog niet wat ik er allemaal aan ga doen. Mijn eerste jeep was een grand cherokee uit 1994. als ik iets verander aan mijn jeep laat ik dit natuurlijk weten. groet jeepat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...