Jump to content

schumer

Forum member
 • Posts

  675
 • Joined

 • Last visited

About schumer

 • Birthday 12/27/1963

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1978

schumer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Vraagprijs aanpassing € 13.000,00
 2. schopje. Toelating NL moet natuurlijk zijn 1997
 3. Ik bied hierbij aan mijn Jeep CJ 7 bj. 1978 eerste toelating NL november 1979 Kleur blauw APK tot april 2017. Staat binnen en is hard Specificaties: AMC 304 T150 versnellingsbak Besttop supertop met deuren black denim Bikinitop: ja (los erbij) Achterbank opklapbaar (2x) en eenvoudig te verwijderen König kuipstoelen kleiner stuur custom made voorbumper custom made achterbumper incl voorziening reservewiel op achterbumper mogelijkheid voor trekhaak en extra sleepoog (Warn) op beide bumpers 2 sleepogen Lier GEW 10000 incl. afstandbed. custom made rockguards (zijkanten) 4 stalen velgen Carburateur Edelbrock Inlaatspruitstuk Edelbrock Luchtfilter H&M open filter Electronische ontsteking nieuwe koppeling juni 2015 Trekhaak (amerikaans model instelbaar op hoogte) geen stroomstekker voor in trekhaakoog, Warn sleepoog (harpsluiting) Meerdere foto's beschikbaar, Prijs € 14.000,00
 4. Ik doe mijn Jeep fiets weg. Het is een Wrangler Sport. Prijs 400 euro. Reden voor verkoop is dat ik er te weinig op rijd en ik wil graag een extra plekje in de schuur hebben.
 5. Mail Bas (sjikita) maar ff. Die maakt er 1 voor je op maat
 6. Die wil ik ook wel. vette sneeuwploeg
 7. brandstoffilter dan gelijk ook maar ff vervangen. de oude open zagen om te kijken of er troep inzit.(waarschijnlijk wel) als je het probleem dan weer hebt binnen korte tijd, dan is je tank goed versmeerd.
 8. Bedankt Evert. Robin jij ook bedankt voor je PM
 9. Gefeliciteerd.

  Gr. Robin

 10. Voor vrachtauto's heeft de duitse wetgever andere "verplichtingen" als met een personenvoertuig.
 11. Ik rijd 's winters altijd met winterbanden al meer dan 20 jaar. Je wegligging is echt veel beter, rijdt veel prettiger. Met een 4x4 met winterbanden heb ik minder ervaring, maar ik heb vorig jaar ook al gemerkt dat het veel beter rijdt in de sneeuw (+4x4) Dus in sneeuw altijd prettiger rijden, in de meeste wintersportlanden zijn ze ook verplicht. Bij onze oosterburen worden ze waarschijnlijk ook verplicht.
 12. Ik doe ook ff een gess.. waarschijnlijk moet hij een vrachtje doen..
 13. Ze moeten toch ergens beginnen. Kan na verloop de wegenbelasting er ook af. Dat kan voor mij niet snel genoeg gaan, maar ja ik woon niet in die omgeving en kan dus makkelijk praten.
 14. Koop hem bij Bas, heb je zeer goede kwaliteit voor een billijke prijs.
×
×
 • Create New...