Spring naar bijdragen

Aad V.

Forum member
  • Aantal bijdragen

    229
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Aad V. geplaatst

  1. Heb je een PBtje gestuurd. Laat even wat van je horen.
  2. Heeft er nog iemand een achetras liggen voor een YJ 4liter uit 1991? Gaat hoofdzakelijk om het aandrijfgedeelte. De steekassen en remmen zijn in principe niet nodig.
  3. Even een uppie. Heb er ook nog een RVS wielcover bij voor een grote maat band en ook nog 3 Jeep velgen. Heb hier helaas geen afbeeldingen van. WIE MAAKT ME LOS!!!!!!!!!!
  4. Sorry voor de late reactie, maar de STT van Cooper rijden zowel in het terein als op de weg een stuk beter. In het terrein meer grip en op de weg een stuk stiller als de Mud Terrain van BF. Maar een bandenkeuze is meestal een persoonlijke keuze kwestie.

  5. PRIJSVERLAGING!!!!!!!!!! ALLES MAG WEG VOOR 150,-EURO!!! Er zit ook nog een RVS reservewielcover bij. Voor foto's zie link http://link.marktplaats.nl/406467343
  6. Alles wat ik heb staat bij de advertenties.
  7. Heb nog diverse onderdelen liggen voor een Wrangler YJ. 4 remtrommels achter 10" (groot) gebruikt 2 remankerplaten achter 1 limited slip differentieel 2 steekassen (l+r)+ div. losse onderdelen ALLE ONDERDELEN ZIJN VAN EEN DANA 35 ACHTERAS 1 zak wielmoeren 1 voorbumper (niet op de foto) 1 stuurstang + kogels 1 panhardstang compleet met beugels en dergelijke 1 luchtfilterbak 1 set orginele spatbordverbreders 1 set gebruikte handremkabels 1 Yoke voor op de achteras 1 set gereviseerde remcilinders voor 10"trommels 2 stoelen (links+rechts) erg vies maar wel heel orgineel Jeep 1 trackbar compleet met ophangbeugels 2 spiegels (links+rechts) niet moeders mooiste maar wel heel 1 set deurscharnieren 1 nieuwe uitlaatdemper in de doos 1 set achterklepscharnieren 1 motorkaprooster zwart plastic 1 hulpstuk (trekker) voor het verwijderen van de voorste steekassen Hele partij in 1 keer weg voor 150,- of een goed bod Foto's staan op de marktplaatslink http://link.marktplaats.nl/409688629
  8. Aad V.

    Versnelingsbak Olie?

    Versnellingsbak 75EP en de tussenbak 85w90. De 75EP is speciale olie voor versnellingsbakken met synchromesringen en eventuele bronzen glijlagers. Het bevordert het schakelen zonder te "kraken" en houdt de boel netjes gesmeerd.
  9. Vriend van me heeft ook Skyjacker eronder zitten en is inderdaad lekker soepel. Scheelt wel in het terrein. Had zelf een 4WD 3,5inch kit eronder zitten en was erg hard. Als je door het dorp heen reed kwamen de vullingen je mond uitrollen van het stuiteren. Heb je er al over gedacht om er een blad tussenuit te halen? Wordt hij ook een stuk soepeler en scheelt in de kosten.
  10. Rij tegenwoordig Toyota Landcruiser. Wel saai zo'n auto. Valt weinig aan te sleutelen.
  11. Niemand voor een upgradesetje? Krijg je er ook nog een stel Jeep stoelen bij. Ze zijn wel smerig , maar nog wel heel!!
  12. Aad V.

    Warn 9000lbs lier

    Mag op slot. Is verkocht!!
  13. Aad V.

    Warn 9000lbs lier

    Het is inderdaad Katwijk aan zee. Wat betreft de M8000, dit zijn nieuwe stickers. Die van 9000lbs, hadden ze niet meer.Maar het oude stickertje heb ik nog bewaard wat op de lier geplakt zat.
  14. Aad V.

    Warn 9000lbs lier

    Heb nog een Warn lier liggen van 9000lbs compleet met schakelkast, afstandsbedieningskabel en rollenvenster. Er zit alleen geen staalkabel op de lier. Lier is nagekeken en zit nieuw in de lak. Lier is werkend te zien. Mag weg voor 300,- euro.
  15. Alles is voor een YJ. SPECIALE AANBIEDING!!!!!!!!!! NU VOOR 500,-EURO!!!!!!! ALS DAT GEEN KOOPJE IS, DAN WEET IK HET NIET MEER.
  16. Niemand een upgradesetje nodig voor z'n moddermonster???
  17. Heb hier een set ring en pinion tandwielen met complete lagersets (gear installationkits)voor een Dana 30 vooras en een Dana 35 achteras te koop wegens beëindging hobby met een 4.56 overbrenging. Zitten ook nog 2 keerringen bij voor de vooras. Spul is allemaal nieuw en zit nog in de verpakking. Het is van het merk G2 gear en aangeschaft bij 4WD in de States. Heb de rekeningen er ook nog bij, dus gewoon garantie op de onderdelen. Heb er nog een set nieuwe remschoenen bij en remcilinders voor de achteras (grote trommels!!) Hele handel mag weg voor 600,-. Kost alleen de achterset al bij B&S.
  18. Klopt helemaal!!! Effe aan de stelschroef draaien terwijl hij loopt en luister naar het resultaat.
  19. Heb het bij mij ook een keer gehad. Toen deed de vacuumpot het niet meer en bleek dat de slangaansluitingen totaal uit de pot gerot waren. 1 was er al uit en de ander zat helemaal los. Die aansluitingen zitten standaard een beetje knullig in de pot gevelst en is gemaakt om kapot te gaan. Heb er toen zelf een paar slangpilaren opgemaakt die zeker dicht zijn en niet zo wiebelig meer gemonteerd zitten. Je bent dus niet de enige die met dit probleem te kampen heeft gehad.
  20. Zitten de draaiende delen niet vast gerot door het staan. Hij heeft waarschijnlijk wel eens in de bagger gezeten, schoon spuiten en wegzetten. Rest spreekt voor zich(uit ervaring).Stukje eigen schuld, had ik de heleboel maar effe door moeten smeren met de vetspuit!!!! na het schoon spuiten.
  21. Maak effe een fotootje van de bakken met de situatie ervan, dan kunnen de mannen met kennis je precies vertellen wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...