Spring naar bijdragen

Aad V.

Forum member
  • Aantal bijdragen

    229
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Aad V.

  • Verjaardag 06/05/1969

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Aad V.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Heb je een PBtje gestuurd. Laat even wat van je horen.
  2. Heeft er nog iemand een achetras liggen voor een YJ 4liter uit 1991? Gaat hoofdzakelijk om het aandrijfgedeelte. De steekassen en remmen zijn in principe niet nodig.
  3. Hoi Aad,

    Bedankt voor je reactie betreft de banden, ik hoor veel positieve geluiden betreft de cooper stt, bf schijnt zelfs moeilijk leverbaar te zijn, dus grote kans word het cooper.

    Bedankt voor je info.

    M.Vr.Gr. the spirit

  4. Even een uppie. Heb er ook nog een RVS wielcover bij voor een grote maat band en ook nog 3 Jeep velgen. Heb hier helaas geen afbeeldingen van. WIE MAAKT ME LOS!!!!!!!!!!
  5. Sorry voor de late reactie, maar de STT van Cooper rijden zowel in het terein als op de weg een stuk beter. In het terrein meer grip en op de weg een stuk stiller als de Mud Terrain van BF. Maar een bandenkeuze is meestal een persoonlijke keuze kwestie.

  6. Hoi AAD,

    Ik las in een reactie dat jij ervaring hebt met de mud banden van bf en de stt van cooper, welke zou jij adviseren als je mocht kiezen. ( maat 33-12.5-15 onder cj7 breedspoor assen).

    Ik heb me trouwens laten vertellen dat de bf op dit moment moeilijk te verkrijgen is ??

    M.Vr.Gr. The Spirit

  7. PRIJSVERLAGING!!!!!!!!!! ALLES MAG WEG VOOR 150,-EURO!!! Er zit ook nog een RVS reservewielcover bij. Voor foto's zie link http://link.marktplaats.nl/406467343
  8. Alles wat ik heb staat bij de advertenties.
  9. Heb nog diverse onderdelen liggen voor een Wrangler YJ. 4 remtrommels achter 10" (groot) gebruikt 2 remankerplaten achter 1 limited slip differentieel 2 steekassen (l+r)+ div. losse onderdelen ALLE ONDERDELEN ZIJN VAN EEN DANA 35 ACHTERAS 1 zak wielmoeren 1 voorbumper (niet op de foto) 1 stuurstang + kogels 1 panhardstang compleet met beugels en dergelijke 1 luchtfilterbak 1 set orginele spatbordverbreders 1 set gebruikte handremkabels 1 Yoke voor op de achteras 1 set gereviseerde remcilinders voor 10"trommels 2 stoelen (links+rechts) erg vies maar wel heel orgineel Jeep 1 trackbar compleet met ophangbeugels 2 spiegels (links+rechts) niet moeders mooiste maar wel heel 1 set deurscharnieren 1 nieuwe uitlaatdemper in de doos 1 set achterklepscharnieren 1 motorkaprooster zwart plastic 1 hulpstuk (trekker) voor het verwijderen van de voorste steekassen Hele partij in 1 keer weg voor 150,- of een goed bod Foto's staan op de marktplaatslink http://link.marktplaats.nl/409688629
  10. Aad V.

    Versnelingsbak Olie?

    Versnellingsbak 75EP en de tussenbak 85w90. De 75EP is speciale olie voor versnellingsbakken met synchromesringen en eventuele bronzen glijlagers. Het bevordert het schakelen zonder te "kraken" en houdt de boel netjes gesmeerd.
  11. Vriend van me heeft ook Skyjacker eronder zitten en is inderdaad lekker soepel. Scheelt wel in het terrein. Had zelf een 4WD 3,5inch kit eronder zitten en was erg hard. Als je door het dorp heen reed kwamen de vullingen je mond uitrollen van het stuiteren. Heb je er al over gedacht om er een blad tussenuit te halen? Wordt hij ook een stuk soepeler en scheelt in de kosten.
  12. Rij tegenwoordig Toyota Landcruiser. Wel saai zo'n auto. Valt weinig aan te sleutelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...