Spring naar bijdragen

Martinos

Forum member
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Martinos geplaatst

  1. Nee, de dealer heeft de auto 4weken gehad en de daklekkage helaas alleen maar verslechterd. De linkerzijde was droog maar ze vonden het nodig daar eea te vervangen, afstellen en schuim ertussen te doen op plekken waar origineel enkel rubber zit. Gevolg: enorme lekkage. De versnellingsbak lijkt tot dusver droog. De GPS hebben ze niets aan gedaan omdat hij het bij hen prima deed. De auto weer mee genomen aangezien ze mij nog niet konden vertellen wanneer ze er verder mee gingen. Dat kon nog wel 3/4weken duren. De lekkage aan het dak zal ik nu zelf maar verhelpen. Het is nl niet zo moeilijk... Heb het ze ook uitgelegd, waar hij lekt en wat er moet gebeuren. Dat is op dit moment echter het enige stukje wat ze nog niet vervangen hebben... De lekkage links is ook zo weer opgelost, ik herstel wat ze hebben aangepast, dan moet het weer top zijn. Jammer van zon ervaring met de dealer. Koop je een nieuwe auto, krijg je dit...
  2. Vandaag gaan kijken bij de Wrangler, die nog altijd bij de dealer staat. (had nog niets gehoord dus ben onaangekondigd maar eens een kijkje gaan nemen). Hij is klaar meneer! Alleen nog even de eind controle. Dat doen we nu direct even, dan kan hij meteen mee. Het stoelframe is vervangen, de automaatbak is droog en het dak rechts is lekdicht.. De GPS antenne is helaas niets aan gedaan, want die doet het gewoon. (ja, de helft van de tijd werkt die prima idd). Afijn. Bij de eind controle blijkt idd alles te kloppen. Echter, nu lekt het dak links! En niet een beetje... Er staat een plas voor de stoel. Na al het gedoe zijn we er eigenlijk wel klaar mee. Jammer... 7maanden in bezit. Nu 23.000km op de klok. Staat in die 7maanden totaal dik 8weken bij de dealer voor dit geneuzel en nog is 't niet goed. Morgen krijgen we een inruil voorstel voor een andere auto. Kijken hoe netjes ze dat doen. Anders haal ik denk ik de wrangler op en laat het elders maken.
  3. -De automaat bak lekt op de aansluiting van de oliekoeler -GPS ontvangst valt zo nu en dan weg, of zit er 50/100meter naast -Hoogte verstelling bestuurdersstoel zakt uit zich zelf (elke 2/3dagen moet hij weer omhooggezet worden omdat hij van hoogste naar laagste stand gezakt is)
  4. En nog steeds bij de dealer... Kennelijk vinden ze het lastig om de issues op te lossen
  5. De Jeep staat inmiddels weer bij de dealer voor reparatie van de diverse garantie punten. Hopelijk lossen ze het deze keer wel op. (alle punten) 3keer retour voor de zelfde punten.. Ben er wel een klein beetje klaar mee
  6. Schoonmaken en behandelen doe ik ook. Heb teflonspray ook geprobeerd. Dak blijft lekken... Vanmiddag breng ik hem (voor de 3e keer) weer naar de dealer. Mogen ze het nog 1keer proberen op te lossen. Net als de rest van de garantie punten... (van de 5 hebben ze de afgelopen 2keer slechts 1 punten weten op te lossen en dat was dat ik de verkeerde dop bij de slotbouten gekregen had... Dus dat kon ook niet echt verkeerd zullen we maar zeggen)
  7. Helaas helpt het schoonmaken en invetten van de rubbers niet.. Dat heb ik al geprobeerd. Rubbers zijn overigens ook nog keurig zacht. mag ook niet heel anders zijn na 14 maanden eigenlijk. (Auto is van okt 2017) Er zitten aan het jk dak geen Slangetje voor zover ik kan zien. Enkel een klein afwater gaatje aan de zijkant op de hoek. Die is mooi open (en dat deel rubber is ook al vernieuwd).. Mijn 19jaar oude 911 cabrio heeft hier nooit last van. Dus een jaar oude auto laat het dan wel tegen vallen zeg!
  8. Zijn er meer mensen met lekkage aan het dak? De uitneembare panelen lekken aan bijrijders zijde, waardoor de B stijl en het deurpaneel nat worden. (en uiteindelijk de vloer onder de stoel ook) Reeds 2 keer voor bij de dealer geweest, maar helaas zonder resultaat. Hij lekt ju zelfs harder dan hij deed voor ze de deurrubbers vervingen. De auto zit nog in de fabrieks garantie (2017 wrangler). Maar de dealer lijkt niet echt te snappen hoe ze het oplossen (of is het het gebrek aan zin?). Iemand deze lekkage ook (gehad) en wellicht de oplossing voor handen?
  9. Waarom is het niet je ding? Staan de wielen te breed naar je zin? (hoe vallen ze na montage van de spacers?)
  10. Ik rijd nu Inmiddels 15000km met een 2017 2.8 crd (euro6) 200pk. Dat bevalt prima! Motor is levendig genoeg om de auto vlot te laten zijn en de automaat schakelt vloeiend en vlot. De benzine versie kan ik niet over meepraten helaas. Ik rijd grote deels binnendoor, 60 en 80 km wegen. Af en toe stuk snelweg, waar ik dan gemiddeld 140 rijd. Mijn gemiddelde verbruik is 1op9.
  11. Leuk om te zien dat de wrangler ten tijde van het oaanmaken van dit topic (10jaar geleden) als duur gezien werd... Heden ten dage, met ons huidige belasting stelsel begint de kale Wrangler vanaf €100.605, - en de Sahara gaat niet voor minder dan €107.091, - de deur uit. (Incl bpm, btw, excel kosten rijklaar maken) Afgelopen zomer hebben wij een Sahara 2.8crd aangeschaft, met de nodige opties erop, wat de eind streep normaliter op €117.500,- gebracht zou hebben Incl bpm, btw, kenteken enz. Terwijl exact de zelfde auto, met de zelfde optie, rijklaar in Italië op 47.550 euro uit kwam! Een klein verschillende dus.. Waar zit hem dat in? BPM, slurptax, dat soort geneuzel... Nu hebben wij hem grijskenteken gekocht, waardoor de bpm en btw weg valt (die laatste krijgen we terug van de belasting). Waardoor de teller net ietsje boven de 40k blijft hangen... Als je als particulier in NL een wrangler wil rijden moet je dus van goede huize komen of een hypotheek weten af te sluiten erop...
  12. En dit is het navi menu en de software details.
  13. Ik heb dan denk ik een ander systeem. Zie bijgevoegde foto. Is dit wel Tom Tom gebaseerd? Kan daar nl niets van vinden.
  14. Helaas kan ik de wrangler niet vinden bij tomtom. Ook het haperen niet opgelost met de telefoon op een andere plek leggen. Diverse dingen geprobeerd (zelfs er voor houden). Dacht eerst dat het wellicht aan mijn telefoon zou liggen, maar met die van mijn vrouw is het issue het zelfde. Maandag ga ik contact opnemen met de dealer. Daar moet hij toch heen voor wat garantie dingetjes (zoals het dak dat lekt).
  15. Dan ga ik snel eens kijken voor de update! Hij is van Sept 2017 nl. Dus bijna een jaar oud. Hoe kwam je aan deze update? Volgens mij je de uconnect (vrijwel) hetzelfde als van de renegade. Carplay heeft jij nog niet voor zover ik weet. Ik heb de telefoon in de middenconsole liggen. Zal hem eens dichterbij leggen, kijken hoe het dan gaat qua storen!
  16. Afgelopen week zijn wij met onze Wrangler naar Italië geweest. Heerlijk gereden! Echter, ik heb mij mateloos geïrriteerd aan de uconnect. -Audio streamen (deezers vanaf telefoon, via Bleutooth) hapert met regelmaat. Dacht eerst aan internet verbinding in het buitenland, maar ook gedownloade muziek hapert, dus dat is het niet. Is dit een Bekend euvel? -De navigatie is dramatisch. Veel wegen die al jaren oud zijn kent ie niet, hij stuurt je met regelmaat 1richting wegen in (en dan wel tegen het verkeer in) of in Italië zelfs een trap op (nu weet ik dat de wrangler overal tegen op komt, maar toch ;)). Ook rijden we regelmatig een aantal meter (10/15) naast de weg volgens de map... De auto is van Sept 2017, en volgens de dealer zou deze de nieuwste mapupdate hebben. Komt dit jullie bekend voor of hoe kan ik zien welk jaar map we hebben (en wat de nieuwste zijn)? Afgezien van de uconnect super tevreden met onze recent gekochte Wrangler.. Wat een dijk van een auto! Ook op stijle hellingen, onverhard enz!
  17. Mooie Auto! Stoer ding. Weet je (of iemand) welke voorbumper dit is?
  18. Dank voor je reactie! Een origineel systeem lijkt niet los na te bestellen dus de keuze is dan toch gevallen op een los aftermarket systeem. Wel zoals je zei een qualiteit systeem (cobra) met hellingshoek en alles erop en eraan. Grote voordelen van dit systeem zijn dat hij via de can bus werkt en de originele afstandbediening van de auto gebruikt kan worden. Er is idd erg veel goedkope "zooi" te vinden. Kwam al klasse 3systemen tegen voor 59,95... Dan weet je jij voorbaat al dat het niet of niet lang storing vrij kan werken
  19. Heb je ook al gekeken naar bv remlicht schakelaar? (en in geval van handbak koppelingspedaal schakelaar?) als een van die beide defect is gaat cruise ook niet aan
  20. Goedendag, sinds afgelopen week ben ik in het bezit van een Wrangler Unlimited Sahara van Sept. 2017. Aan alles gedacht bij de proefrit en aankoop, behalve (en daar kom ik nu achter nu de verzekering er om vraagt) het alarm... Dat zit er dus niet op. Nu ben ik geen fan van aftermarket alarmsystemen, dus vandaar mijn vraag; Heeft iemand wel eens een OEM alarm, achteraf ingebouwd? Zoja, welke delen heb ik nodig? Heb dit bij andere merken al wel eerder gedaan, maar de jeep dealer hier zegt dat er geen losse alarm delen te koop zijn, dus wordt het lastig.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...