Jump to content

Rene van der Zwan

Forum member
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rene van der Zwan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Zoals Ab al zegt, het is een kunst om hem zelf hoger als de vul opening te vullen. Zou dan ook de deksel eraf halen en alles controleren.
 2. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=tweeters+jeep+xj&_sacat=0 Op ebay te vinden, is het eerste waar ik aan dacht,
 3. Zie ook nog een hele bundel rode draadjes bij de accu. Zo te zien zijn ze elektrisch lekker bezig geweest. Persoonlijk heb ik hier zo'n hekel aan als ze het op deze manier doen. Om te weten waarvan dit relais is en in wel circuit het iets doet, zou je echt draden moeten volgen en meten. Ik weet uit ervaring dat mensen de meest vreemde schakelingen in hun auto bouwen. He sterkte en laat zeker hier even weten als je wat kan melden.
 4. Ziet er toppie uit en een mooie kleur combinatie.
 5. Bedoel je origineel of de andere set Foto met dochter zijn de originele Andere foto de dunne versie
 6. Bij deze de montage mistachterlicht (alleen voor de APK anders had ik het gewoon weggelaten) En de achteruitrijd lamp, led. Prettig in Spanje. Is altijd een gemis vindt ik. Goed licht bij achteruit rijden in het donker. En voor gaat de balk mee aan met groot licht. Even een relais geplaatst en een zekering tussen de bedrading.
 7. Vandaag weer veel gedaan. 2 nieuwe koplampen geplaatst, schijnwerper aangesloten, mistachterlicht terug geplaatst, schijnwerper als achteruitrij licht. En niet te vergeten mijn Bestop Sunrider for hardtop.
 8. Had vandaag ook weer de koerier aan de deur, Led lamp voor aan de achterzijde. Ik had een koplamp met wat vocht, dus gelijk twee nieuwe. Mijn Bestop is binnen. Nog een relais gescoord voor de ledbalk voor. Mijn sluitingen van de kofferbak al geplaatst....Lekker bezig... Ga zondag maar weer eens aan de hobby om al dat karton weg te werken.
 9. Heel de handel nu voor 250 euro, moet opruimen. Dus 4 orgineel fenders, de korte fenders en alle andere handel die hier beschreven staat.
 10. Set van 4 originele fenders Jeep JK 2007 kleur gespoten zwart 200 euro Achterwiel drager origineel Jeep JK 2017 25 euro Defecte afneembare trekhaak (is niet afneembaar meer) 50 euro Originele achterbumper met alle lampen erin, krasje aan de rechterzijde maar geheel verder heel. 125 euro voor de schade reparateur :-) Alles in 1 koop voor 300 euro M.v.g. Rene
 11. Dit weekend weer een bezig geweest met de Jeep, de TJ heb ik weg gedaan en daarvoor terug een JK. Dus andere banden bumper achter enz enz enz... Kom trouwens niet meer in het forum onder www.jeepie.nl als gebruikersnaam. Ik heb het wachtwoord al 2 keer aangevraagd maar er komt niets retour. Niet in mailbox of spam. Nou oud bekenden en nieuwe hier op het forum, gegroet Rene
×
×
 • Create New...