Spring naar bijdragen

Ben Speetjens

Forum member
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2015

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Ben Speetjens's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Bouwjaar 1990 maar zit een andere motor in. Mijn probleem is namelijk dat ik de motor niet met het sleutel/contactslot niet kan uitzetten maar als ik vervolgens het onderste relais eraf haal slaat hij wel af. Als ik het relais er niet meer insteek start hij gewoon en kan ik hem ook met de sleutel uitzetten maar ja dat is natuurlijk niet de bedoeling.
  2. Weet iemand waar de 2 relais voor dienen die links naast de batterij zitten, vooral de onderste zou ik willen weten Zie foto's
  3. Was vergeten te vermelden dat het gaat over coating welke jezelf kunt aanbrengen
  4. Weet iemand waar ik in het zuiden van het land ergens bedliner kan kopen?
  5. Welk oliefilter kan ik het beste monteren op mijn AMC 360?
  6. Weet zeker dat hij vast plakt aan de pakking, maar zit met zekerheid vast gecorrigeerd in de aluminium deksel. Heb inderdaad het tapeind proberen te verwijderen maar totaal geen beweging in Idee hoe deze tapeinden te verwijderen zonder dat ze afbreken?
  7. Weet zeker dat hij vast plakt aan de pakking, maar zit met zekerheid vast gecorrigeerd in de aluminium deksel. Heb inderdaad het tapeind proberen te verwijderen maar totaal geen beweging in Idee hoe deze tapeinden te verwijderen zonder dat ze afbreken?
  8. Ik wil de distributiedeksel van een AMC 360 verwijderen maar heb een probleem met het lange draadeinde (bout) waarover de deksel is geschoven. Namelijk de deksel schuift er niet over ik heb alles al geprobeerd t/m warm maken maar geen beweging in te krijgen. En het stukje as eronder, is dat ook een bout welke ik de blok gaat of is dit een soort passen voor de waterpomp ? Iemand ervaring hiermee?
  9. Beste Michel,

    Ik zag een oude topic ophet Jeepforum het ging over V8 motoren.

    Heb dan ook een vraag namelijk ik heb een Jeep YJ met een AMC V8 5.9 ltr, ik zou graag naar een Chevy V8 gaan (400bigblock???).

    Mijn vraag is dan ook of je veel aan de YJ moet doen om de Chevy passend in de wagen te krijgen.

    Alvast bedankt

    Grt

    Ben

  10. Als ik mijn yj van contact afzet blijft de motor lopen, ik kan zelfs de contactsleutel gewoon er iut halen en blijft lopen. Moet er een nieuw contactslot in?
  11. Ik bedoel de grijze mantel om de stuurkolom waar het contactslot inzit
×
×
  • Nieuwe aanmaken...