Spring naar bijdragen

danisenna

Forum member
  • Aantal bijdragen

    40
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-5
  • Bouwjaar
    1978

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

danisenna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoi Steven, misschien wil je die plaat al vast opsturen en daar een prijs voor maken. (kan ik al vast weer wat klussen!)
  2. Oke Steven, ik wacht af.
  3. Heb je nog wat kunnen vinden Steven?
  4. Top Steven!, hoor het graag.
  5. Heeft iemand dit nog liggen? (word meestal uit de jeep gelaten of op zolder gegooid) Bevestigingsplaat binnenkant spatbord, wielmoersleutel en krik.
  6. 6 cilinder AMC 258 in lijn 1978 Tighten all main bearing cap bolts gradually to 80 ft. lbs Kan iemand bevestigen of dit klopt? Ik heb namelijk zelf geen Hayness boek.
  7. Iemand nog poelie's of compleet met stuurpomp liggen? voor jeep cj5 bouwjaar 1978 AMC 258, 6 in lijn
  8. danisenna

    div CJ

    die stuurpomp met beugel past die op de amc 258 6 in lijn? Kun je een foto plaatsen?
  9. Heeft iemand misschien de beugel/constructie waarmee de stuurpomp aan het blok zit? Ik heb nu een zelfgemaakte constructie (zie foto) maar wil het origineel maken.
  10. Dat zit al op de auto gemonteerd Edwin, Als ik het zeggen moet mis ik nog wel de strip voor op de achterklep (number 23344) Weet jij waar de tapping plate 20050 voor dient/waar die gemonteerd zit?
  11. Ik ben op zoek naar de 2 delige softdoors en bestop supertop voor een jeep cj5 uit 1978 materiaal: vinyl Het frame en onderste deel deuren heb ik al. Het gaat dus om bovenste deel deuren en de top/doek/kap. Misschien heeft iemand nog wat liggen.
  12. Als ik rijd en het gas los laat en weer intrap is er 1 sec. dat de motor inhoud hapert. Het is de 4.2 amc 6 cylinder in lijn met de orginele carter carburateur. Iemand een idee waar ik dat zoeken/afstellen moet? Ik heb de vacuum en idle mixture gecontroleerd, daar kunnen we wel van uit gaan dat dat goed is.
  13. Ik zoek een nieuwe veer voor de auto choke, een dashpot en een veer die de gasklep moet doen sluiten (links onder aan de carburateur) Iemand een webwinkel, of tip waar wat kan liggen?
  14. Heb je hier misschien wat foto's of een link van?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...