Spring naar bijdragen

Thijs Adolfse

Forum member
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Thijs Adolfse

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  M38A1 MD
 • Bouwjaar
  1960

Recente profielbezoeken

409 profielweergaven
 1. MT 4196

  Heb jij de mogelijkheid om meer rekken te maken? Er zijn meer gegadigden. Ik kan dat niet op mijn werk.
 2. MT 4196

  Bedoel jij deze?
 3. MT 4196

  Ik zie nu dat ik ook nog wat ben vergeten. De klemmen om het rek vast te zetten. Die moet ik nog even tekenen...
 4. MT 4196

  Bedoel je de steun voor de tweede antenne? Daar heb ik geen voorbeeld van helaas.
 5. MT 4196

  Bedoel je deze? Die heb je niet nodig met dit rek. Bij mij gaat hij eraf. Er zit een steun aan het radio rek..
 6. MT 4196

  Hier is de tekening van de radio tafel en de montage plaat. Ik ben hem nu ook aan het maken alleen is dat railprofiel lastig te krijgen, tot nu toe alleen in hele lengte gevonden, 7meter... Ik heb wel een adres gevonden die het gezaagd kan leveren maar inclusief verzenden en afhandelings kosten wordt dat een duur stuk profiel. Als iemand een goedkoper adres weet hoor ik dat graag. Ik zal de tekening ook op facebook zetten in de diverse nekaf groepen waar ik lid van ben en de yahoo groep van de nekaf trophy. Succes!! Radiorek nekaf autocad.pdf montage plaat.pdf
 7. MT 4196

  Ik ben de boel nu in AutoCAD aan het tekenen. Dan kan ik het als pdf opslaan. Dat is veel duidelijker . Nog ff geduld..
 8. MT 4196

  Kleine aanpassing nog. Dit is de goeie.
 9. MT 4196

  Hier een foto van de tekening . Ik krijg de tekening niet goed in dxf.. De kleine driehoekjes zijn in het origineel rond. Krijg ik niet goed in de afdruk. Als je het niet duidelijk genoeg vind hoor ik het wel Thijs.
 10. MT 4196

  Ik heb er momenteel een te leen om na te maken. Ik zal proberen zo goed mogelijk de maten op papier te zetten. Dan kan ik ze wel door geven. Ik ben deze week niet thuis maar volgende week zal ik proberen het te regelen. heb je wel de montage tafel? Thijs
 11. Riempjes op Canvas stikken - wie kan dat?

  Ik heb nu een oude Pfaff industrie naaimachine gekocht waar dit zonder problemen me gaat. Ik vind het wel raar dat de zeilmakerij het niet kan. 4 lagen canvas met dubbele riem is geen enkel probleem. Ook 4 lagen canvas en dik leer gaat prima. Succes.
 12. Handrem koperen / messing glijlagertjes

  Ik had hetzelfde probleem. Alleen waren de asjes ook versleten. Deze heb ik eruit geperst en vervangen voor zelf gemaakte asjes. Ook heb ik om de zijwaartse speling te verminderen er nog messing ringen tussen gedaan
 13. Rem- en Achterlicht in een?

  De Nekaf heeft alleen knipperlichten aan de zijkant van het voertuig. De oranje achter zijn de rem lichten en de rode de gewone achter lichten.
 14. Riempjes op Canvas stikken - wie kan dat?

  Dat is ook een oplossing. Heb je al contact gehad met army canvas? Die doen niks anders dan huifen maken. Misschien kunnen die je helpen.
 15. Riempjes op Canvas stikken - wie kan dat?

  Hoe dik is dat dan? Ik heb met mijn oude huis naaimachine zelf een nieuwe ruit erin genaaid. Dat ging zonder problemen. Een jeans naald erin en iemand die helpt om de doek door te voeren. Dit was drie lagen canvas en een laag ruit folie van 2mm. Er zat ook nog dubbel zijdig tape tussen. Ik heb ook een gereedschap foudraal gemaakt en zo'n riem eraan genaaid. Ging prima. Lijkt mij dat een professionele naaimachine dat aan moet kunnen??
×