Jump to content

tsmit

Forum member
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1997

Recent Profile Visitors

1284 profile views

tsmit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ik heb een Nekaf M38A1 en ben benieuwd waar ik het chassis nummer en motor nummer kan vinden. Ik lees dat 'matching numbers' uniek zijn, ben benieuwd hoe dat bij die van mij is.
 2. Dat is het niet, kinderslot is de-actief.
 3. Ik heb regelmatig met mijn rechtsachter deur van de XJ97 een probleem, namelijk dat de deur gelocked is. Wanneer de passagier wilt uitstappen of instappen dan moet ik alle deuren weer unlocken met de AB terwijl de andere deuren wel normaal open zijn. Iemand een idee?
 4. Zie foto's. Niet heel duidelijk maar beter kon ik ze nu even niet maken
 5. De schakelas, waarmee je de 2/4 WD inschakelt.
 6. Oorzaak (blijkt bekend euvel te zijn bij de XJ) is verholpen door het asje, wat in een kunststof lagerbusje zit waar speling op komt, met wat tire ribs onder spanning te houden,
 7. Rubber ingespoten met kruipolie, kraak bij kou is nu weg.
 8. Nu het koud is, hoor ik wat gekraak bij het draaien van het stuur, alsook er een rubber droog staat. Na 5 minuten of zo verdwijnt het. Iemand een idee waar dit vandaan kan komen?
 9. Dag, Nier echt mooi maar wel veel licht begrijp ik; Led koplampen. Zie: http://www.ebay.com/bhp/jeep-xj-headlights Weten jullie of dit APK proof is?
 10. Op zich wel een beetje irritant want deze stand is deze enige die zorgt dat het voorraam niet laat beslaan, wat dus betekent dat de airco altijd aan staat en de motor dan relatief veel lawaai maakt (goed te horen buitenzijde auto en ietsje binnen in auto).
 11. Bij optrekken vanaf stilstand hoor ik altijd kort een gek geluid (metaalachtig) bij mijn XJ97. Ik meen dat dit komt door wat speling op een stang wat haaks de automaatbak in gaat. Kan dat en wat is er aan te doen?
 12. Sorry, ik snap je nu. Klopt, hij staat op die stand. Zal morgen andere stand proberen.
 13. De airco staat uit. Hoe kan ik zien of de ventilator op die stand staat?
 14. Ik heb mijn XJ97-4L nu 2 maanden, mijn 1e Jeep! Wat me opvalt is dat de ventilator bij de radiateur (zie foto) heel snel aan slaat (al bij aan koude motor) en bijna continue draait (stopt bv. 5 sec en gaat dan weer draaien). Hierdoor maakt de motor ook best veel geluid als je buiten de auto staat. De motor temperatuur zit wel mooi rond de 100C, dat wel. Is dit normaal?
×
×
 • Create New...