Spring naar bijdragen

webmaster2

Administratorx
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over webmaster2

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Recente profielbezoeken

3,310 profielweergaven

webmaster2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Kleine update, het lijkt erop dat ik de meeste fouten heb gevonden. De oorzaak van de 500 foutmeldingen is mij nog niet duidelijk geworden. Ik heb een vermoeden en dat probleem verholpen. De DOM foutmeldingen zouden voorbij moeten zijn nu. Bleek dat de verkeerde php versie nog ergens draaide. (nu niet meer dus gelukkig)
  2. webmaster2

    Upgrade!!!

    Update is uitgevoerd. Dit zou de stabiliteit ten goede moeten komen.
  3. webmaster2

    Downtime

    Sorry voor de downtime van de laatste paar dagen. Om het forum voor te bereiden op een update heeft de server een aantal noodzakelijke aanpassingen gehad. Hierdoor moest er aan de achterkant van het forum flink gesleuteld worden. Helaas kan het hierdoor zijn dat er een aantal postst weg zijn, maar het forum is nu voorbereidt op de toekomst.
  4. De website had last van een fout in de forum software. Er is een tijdelijke fix uitgebracht zodat het probleem nu is verholpen. Het is een bekende exploit, alleen nog niet geheel duidelijk of er een permanentere oplossing al beschikbaar is. Overigens qua uitleg: er is een stukje code geinjecteerd wat controleerde welke bron er werd gehanteerd om op de site te komen. Als bleek dat het vanaf een zoekmachine kwam werd er een tijdelijk cookie geplaatst van 1 uur en werd je doorverzonden naar de spam sites. Door het uitcommenten van de codes is dit probleem nu weg. Alleen de wijze hoe het er op heeft kunnen komen nog niet, dus pas als dat is aangepast zal de site hier geen problemen meer mee kunnen ondervinden. Maar voor nu is het opgelost. (als het nogmaals voorkomt gelijk melden zal ik het probleem zo snel mogelijk aanpassen)
  5. webmaster2

    Update Jeepforum

    <p>Het Jeepforum is weer online!</p> <p>Het forum is aanhoudende foutmeldingen volledig opnieuw geinstalleerd.</p> <p> </p> <p>Als er problemen zijn met het forum, accounts of dingen zijn door elkaar gegooid, reageer dan even hieronder.</p> <p> </p> <p>Jeepforum klantenservice</p>
  6. webmaster2

    Test Album

    Dit is even een album om te testen wat de fout is
×
×
  • Nieuwe aanmaken...