Spring naar bijdragen

mcx

Administratorx
 • Aantal bijdragen

  226
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  4

mcx last won the day on October 26 2016

mcx had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

Over mcx

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1980

Recente profielbezoeken

2 692 profielweergaven
 1. kilometerheffing goed of slecht?

  Als ze maar van de oldtimers afblijven...
 2. Mooiste Jeep (va 2010)

  Aangevuld
 3. Wie is de Jeepforumgebruiker?

  Wie is de Jeepforumgebruiker?
 4. Mooiste Jeep (va 2010)

  Mooiste Jeep (va 2010)
 5. Storing forum

  Storing forum. Er zijn helaas weer problemen met het forum. We proberen dit zsm op te lossen.
 6. Upgrade uitgevoerd!

  Zowel de server als de forumsoftware zijn up-to-date! Hopelijk blijft alles goed werken! Mocht je toch iets tegenkomen, plaats hieronder een bericht. Als je geen toegang hebt kun je ook contact opnemen via Facebook > Jeepforum.nl
 7. Upgrade!!!

  Er komt een grote upgrade aan! Bewaar even de berichten tot alles afgerond is. Server en forumsoftware worden geupgrade. Er zijn continu storingen op dit moment. Een melding volgt wanneer het klaar is. Sorry voor het ongemak
 8. Upgrade maandag 17 oktober

  Het forum was enkele dagen offline door een systeemfout. We moeten nu een (veiligheids) upgrade uitvoeren. De upgrade wordt as maandag 17 oktober uitgevoerd!
 9. Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  krak .. deurhendel afgebroken. Het is ook zo'n lullig plastic hendeltje aan de binnenkant
 10. Update Jeepforum

  Ik vind knightpassion wel geweldig Als dat jouw "passie" is moet je ook eens kijken bij de kitcarclub. @Diante Niet om het een of ander maar dit is geen website wat even ontworpen kan worden. Dit is een (responsive) forum met een database van een slordige 1,5Gb, wat voor een forum groot is. Er is geen ontwerper die een eigen forum kan bouwen. Het bedrijf achter deze software (abonnement) is hierin gespecialiseerd. Het is mogelijk om een custom schil te laten ontwerpen of kopen maar dat ga ik pas doen als alles 100% goed werkt. Op dit moment is dat nog niet het geval.
 11. Update Jeepforum

  Je vindt het niet mooi? Kleuren worden nog anders, logo komt nog. De lay-out zal hetzelfde blijven door de beperkingen van de software. Er zijn nog wat mankementen sinds de update die eerst gefixed moeten worden.
 12. Gallery tijdelijk verdwenen

  De gallery is tijdelijk verdwenen door een upgrade. Er wordt aan gewerkt.
 13. bijlagenlimiet bereikt

  Probeer het nu eens...
 14. kan aan mij liggen ?

  Nieuwe bijdragen Dit is niet iets wat je eenvoudig kan instellen. Het is idd gewoon wennen. Via de homepage kun je zien waar nieuwe bijdragen zijn geplaatst, de topics zijn vet en afbeelding normaal. Via het tabblad activiteiten zijn verschillende mogelijkheden om nieuwe reacties te bekijken. Zoekfunctie Een beperkte zoekfunctie heb ik opgeheven. Geen wachttijd meer. Handtekening Handtekening onder je post is beperkt mogelijk voor forum members (na 2 weken inschrijving) en uitgebreider voor supporting members. Corrigeren Corrigeren eigen bijdragen, forum members tot 10min. na plaatsing. Supporting onbeperkt.
×