Spring naar bijdragen

mcsnipe

Forum member
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  2004

Recente profielbezoeken

492 profielweergaven
 1. Okay ben al dank Handleiding, Google, youtube verder. Ik miss geen lamp, bv part time drive lamp is niet relevant. Wel werkt de airbag lamp niet en is deze ook niet te verwisselen? Ik ga ervan uit dat deze achter de 6 "punten" naast grootlicht zit.
 2. Kan iemand mij even helpen en vertellen of hier lampen ontbreken of dat dit zo in orde is? Zie foto. Ik was op zoek naar de airbag lamp maar kan deze ook niet vinden.
 3. mcsnipe

  sleepoog GS 2004

  Ja dat is een punt. Kan natuurlijk met het eerste beginnen.
 4. mcsnipe

  sleepoog GS 2004

  Op mijn vorige CRD uit 2004 had ik hier -zie foto- een sleepoog. Wat dit is weet ik niet, mss voor een bullbar want ander kant zelfde. Kan ik hier weer verantwoord en sleepoog plaatsen en hoe? Of is dit een schapsidee? Voor suggesties en hulp mijn dank.
 5. mcsnipe

  Stoel bestuurder WJ (2004) of stofeerder

  Tx. Geregeld.
 6. mcsnipe

  Stoel bestuurder WJ (2004) of stofeerder

  Ik zoek een niet doorgezakte bestuurdersstoel met verwarming mijn Grand Cherokee WJ uit 2004. Die van mij is doorgezakt en links lager. Kleur liefst zwart. Een reparatie heeft het alleen erger gemaakt:) Iemand die zoiets echt kan fixen is ook welkom. Graag PM.
 7. mcsnipe

  Balkon van Europa.

  Dit is denk ik de laatste plek op de Maasvlakte waar je nog even legaal door een zandduin kan rijden. In elk geval geen afsluiting en geen verbodsborden. Er is een heuveltje en een kuil rechts daarvan. Goed genoeg om heel even je vaardigheid en low gear in het zand rijden te testen. Het is aan de westelijke kant van parkeerterrein cafetaria Balkon van Europa. Ook leuk voor schepen spotten. balkon_van_Europa_2.mp4
 8. mcsnipe

  Ook Jeep Virus

  Sinds vandaag hoor ik er weer bij. Kon het gewoon niet laten ondanks een leuke X5. Lang gezocht, ZJ, WH, Landcruiser, patrol, etc maar uiteindelijk kon alleen een Jeep. Het is mijn derde, eerder een 5,9 en en 2,7 CRD. Het is een 4,7 uit 2004. Wat mij bevalt is de kleurstelling van buiten zilver en binnen zwart leer. De velgen zijn nieuw poedergecoat .
 9. mcsnipe

  Offroaden Canigou, Frankrijk

  Het is geen uitdaging voor een Wrangler. Maar we hadden voor ons een station die wel omdraaide want te moeilijk.
 10. mcsnipe

  Offroaden Canigou, Frankrijk

  https://www.youtube.com/watch?v=PKfyFaxiegg Hier dan nog het stuk terug. Toen was het weer wat makkelijker.
 11. mcsnipe

  Offroaden Canigou, Frankrijk

 12. mcsnipe

  Offroaden Canigou, Frankrijk

  De Canigou (2784m) ligt in de oostelijke Pyreneeën. Een soort heilige berg voor de Catalanen. Het mooie is nu dat er bijna tot de top een "jeeptrack" loopt. Deze weg wordt gebruikt om toeristen en Catalanen 22 km omhoog te brengen met terreinautos. Achter op de foto zie je zo eentje. Zelf dacht ik mee aangezien dat een Jeep track is moet ik met mijn 2004 CRD GS dat ook kunnen. De weg is 22 km lang, soms steenachtig en ook langs diep ravijnen. Mijn jeep heeft dit trouw heen en terug gedaan. Daarna moet je nog 2.5 tot 3 uur naar de top lopen naar gelang van conditie. Je rijd naar het Refuge Cortales. Vandaar begint de hike. Zelf heb ik geparkeerd bij Ras Dels Cortales (Foto). Waar moet je verder no op letten: onweersbuien kunnen gevaarlijk zijn, intense hitte in de zomer, steenslag. Ik zou het doen voor de Franse autoriteiten ook op het idee komen deze weg af te sluiten. Start: Filliois Stop: Refuge Cortales Lengte: 22km Dit was mijn 2e Jeep uit 2004. Een Diesel met een Mercedes Motor. Allemaal genial behalve als je de laatste injector wilde vervangen den hele motor omlaag. Dus voor aankoop even recente wisseling controleren. Verder een fantastisch auto. Veel gekke wegen mee verkend soms met zweet op het voorhoofd. Kijk nu voor een nieuwe.
×