Jump to content

mcsnipe

Forum member
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  2004

Recent Profile Visitors

1552 profile views

mcsnipe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Okay, ik heb me suf gezocht naar een Rechter Spiegel. Eentje gekocht ebay.de maar die klappt niet automatisch in. Onhandig in Italia.Ook is het glas slechte kwaliteit. Uit USA kost 50 euro. UK klopt hoek niet. Nl onderdelen handelaren bieden zo maar exemplaren aan zonder een idee of ze passen of vergeten Grand bij Cherokee. Moet ik Echt 200 a 300 euro er voor uitgev VID-20190502-WA0017.mp4 VID-20190502-WA0017.mp4 en of zijn er nog tips. Bedankt en Groeten van het Lugano meer.
 2. Hier dan update en mss interesant bij airbag lamp problem en en een nieuwe vraag. Dus airbag lampje brande niet en een shit load meldingen waaronder de computer in de console. Eerst een nieuw instrunentenpaneel gezocht. Eerste was niet goed want voor diesel. Je kan het verschil zien bij advertenties aan de toerenteller. De tweede aleen in miles maar vooruit. De computer vervangen. Nog niet goed. Bleek nog een melding veiligheidriem erin te zitten. Onderdeel vervangen en waarempel de lamp blijft uit. Airbags werken weer. Wel nog altijd 3 piepjes maar dat hebben we een keer uitgezocht Nu heb ik het problem dat de teller 140000 miles aan geeft maar ik 190000 km heb gereden. Is hier voor een oplossing?
 3. Weet iemand een airbag specialist die van een 15 jaar oude WJ niet schrikt? Ik permanente foutmeldingen en geen oplossing tot nu toe.
 4. Okay ben al dank Handleiding, Google, youtube verder. Ik miss geen lamp, bv part time drive lamp is niet relevant. Wel werkt de airbag lamp niet en is deze ook niet te verwisselen? Ik ga ervan uit dat deze achter de 6 "punten" naast grootlicht zit.
 5. Kan iemand mij even helpen en vertellen of hier lampen ontbreken of dat dit zo in orde is? Zie foto. Ik was op zoek naar de airbag lamp maar kan deze ook niet vinden.
 6. Ja dat is een punt. Kan natuurlijk met het eerste beginnen.
 7. Op mijn vorige CRD uit 2004 had ik hier -zie foto- een sleepoog. Wat dit is weet ik niet, mss voor een bullbar want ander kant zelfde. Kan ik hier weer verantwoord en sleepoog plaatsen en hoe? Of is dit een schapsidee? Voor suggesties en hulp mijn dank.
 8. Ik zoek een niet doorgezakte bestuurdersstoel met verwarming mijn Grand Cherokee WJ uit 2004. Die van mij is doorgezakt en links lager. Kleur liefst zwart. Een reparatie heeft het alleen erger gemaakt:) Iemand die zoiets echt kan fixen is ook welkom. Graag PM.
 9. Dit is denk ik de laatste plek op de Maasvlakte waar je nog even legaal door een zandduin kan rijden. In elk geval geen afsluiting en geen verbodsborden. Er is een heuveltje en een kuil rechts daarvan. Goed genoeg om heel even je vaardigheid en low gear in het zand rijden te testen. Het is aan de westelijke kant van parkeerterrein cafetaria Balkon van Europa. Ook leuk voor schepen spotten. balkon_van_Europa_2.mp4
 10. Sinds vandaag hoor ik er weer bij. Kon het gewoon niet laten ondanks een leuke X5. Lang gezocht, ZJ, WH, Landcruiser, patrol, etc maar uiteindelijk kon alleen een Jeep. Het is mijn derde, eerder een 5,9 en en 2,7 CRD. Het is een 4,7 uit 2004. Wat mij bevalt is de kleurstelling van buiten zilver en binnen zwart leer. De velgen zijn nieuw poedergecoat .
 11. Het is geen uitdaging voor een Wrangler. Maar we hadden voor ons een station die wel omdraaide want te moeilijk.
 12. https://www.youtube.com/watch?v=PKfyFaxiegg Hier dan nog het stuk terug. Toen was het weer wat makkelijker.
 13. De Canigou (2784m) ligt in de oostelijke Pyreneeën. Een soort heilige berg voor de Catalanen. Het mooie is nu dat er bijna tot de top een "jeeptrack" loopt. Deze weg wordt gebruikt om toeristen en Catalanen 22 km omhoog te brengen met terreinautos. Achter op de foto zie je zo eentje. Zelf dacht ik mee aangezien dat een Jeep track is moet ik met mijn 2004 CRD GS dat ook kunnen. De weg is 22 km lang, soms steenachtig en ook langs diep ravijnen. Mijn jeep heeft dit trouw heen en terug gedaan. Daarna moet je nog 2.5 tot 3 uur naar de top lopen naar gelang van conditie. Je rijd naar het Refuge Cortales. Vandaar begint de hike. Zelf heb ik geparkeerd bij Ras Dels Cortales (Foto). Waar moet je verder no op letten: onweersbuien kunnen gevaarlijk zijn, intense hitte in de zomer, steenslag. Ik zou het doen voor de Franse autoriteiten ook op het idee komen deze weg af te sluiten. Start: Filliois Stop: Refuge Cortales Lengte: 22km Dit was mijn 2e Jeep uit 2004. Een Diesel met een Mercedes Motor. Allemaal genial behalve als je de laatste injector wilde vervangen den hele motor omlaag. Dus voor aankoop even recente wisseling controleren. Verder een fantastisch auto. Veel gekke wegen mee verkend soms met zweet op het voorhoofd. Kijk nu voor een nieuwe.
×
×
 • Create New...