Jump to content

Rob67

Supporting Member
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rob67 last won the day on December 8 2018

Rob67 had the most liked content!

Community Reputation

12 Neutral

About Rob67

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1999

Recent Profile Visitors

286 profile views
 1. Rob67

  Even voorstellen......

  Welkom Tim Misschien vind je hier op het forum een mooie. Laatst werd hier een mooie TJ aangeboden.....je weet maar nooit! Suc6!
 2. Rob67

  Even voorstellen..

  Welkom JeepFrans! Plak je hier nog een foto van je mooie Jeep?
 3. Rob67

  Voorstellen

  Ennuh, ik rij in de GC 6 cil en ja hij is zwaar en dus duur in de wb. Maar mijn jeep logica was als volgt: hij is zo zwaar dat ik na 1 drukje op het gas een kilometer uitrol en dat bespaart veel benzine! ๐Ÿค”๐Ÿ˜
 4. Rob67

  Voorstellen

  Welcome to the Jeep madness!!
 5. Rob67

  Tsjoemusky, de 3e ronde...

  Ik ben ook ingeรซnt maar het virus blijkt resistent.......enjoy!!!! Mooie bak!!
 6. Rob67

  Jeep embleem motorkap

  Beste, kan iemand mij deze leveren? gr Rob
 7. Rob67

  Goud waard

  ๐Ÿ˜‚
 8. Radio geplaatst! 1DIN adapter 17,50.....iso kabel 12,50 en een caliber radio met klapscherm van 186,00. Werkt top, ziet er goed uit en klinkt uitstekend met bestaande Infinity Gold boxen en versterker. Moet eigenlijk nog een adaptertje hebben om de stuurbedienjng aan de praat te krijgen. Reeds gevonden voor 60 euro. Redelijk kostbaar moet ik zeggen maar ja...
 9. Rob67

  Goud waard

  Van mijn zoon een vet shirt gekregen!!!!!
 10. Dank je wel Masis! Na vele aftermarkt install filmpjes op YouTube bekeken te hebben is de keuze gevallen voor een 1DIN radio met een klap scherm. We gaan eens kijken of dat wat gaat worden. De spullen zijn besteld en ik ben wederom benieuwd. Ik zal na inbouw foto maken!
 11. Nou nou, zoek me gek en wat vind ik? Adapter naar 1 DIn en ISO stekker en radio naar wens allemaal te koop bij bol.com.......... En op YouTube een filmpje hoe ik de nieuwe koplampen moet vervangen in ongeveer 10 minuten ๐Ÿ˜€ Ben gelijk naar Slager gereden en heb alle lampjes nieuw gehaald. Alle lampjes , zowel de HB3 als de HB4 gewoon op voorraad van Philips en de kleintjes. Lekker upgraden die bak!!!!
 12. Dank voor de reacties! Enig idee waar ik dashboard paneel voor mijn WJ kan vinden voor 2Din? Overigens bedankt voor de reactie dat die adapter voor 1Din is. Er zijn dus wel moderne mogelijkheden die er fatsoenlijk uitzien!
 13. nu nog een 1,5 DIN autoradio vinden......dat lukt niet echt....
 14. Ik denk een plaat gevonden te hebben..... 1.5 din zoals deze standaard in de WJ zit....dan op zoek naar een radio....volgens de specs past deze in de jeep
 15. Dank voor de reactie. Het gaat mij niet direct om de radio want daar er voldoende van te vinden met bluetooth maar het gaat om dat stukje dashboard waar de radio in zit. Dat moet ik vervangen voor een 1 of 2 din radio. Ik weet niet hoe ik aan een andere plaat kom. Wellicht gewoon maar bestellen bij Jeep.
ร—