Spring naar bijdragen

c.schrauwen

Forum member
  • Aantal bijdragen

    58
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door c.schrauwen geplaatst

  1. Uiteindelijk een nieuwe besteld bij jeep dealer in groningen aan de hand van het nummer dat achterop de remote stond. en binnen een half uurtje en 85€ alles geregeld. keyless vele malen geprobeerd te bereiken via de site ....maar helaas.
  2. inmiddels 2e handzender bij keyless gekocht die er op leek(gewoon "cherokee"), helaas ook deze doet niets dus die stuur ik ook retour, ook de dealer kon deze niet inleren...... Uiteindelijk heeft de dealer een handzender besteld voor 100€ incl werkloon bedankt voor de respons heren !
  3. Dus de dealer kan de remote afstellen... dat wist ik niet die ga ik even bellen. Ik heb geen idee of ik alarm heb er knipperen wel 2 ledjes in het dashboard maar is misschien wel nep. acoustisch alarm heb ik nog nooit gehoord. Inderdaad heb ik de contacten een beetje opgeruwd en nieuwe knoopcellen gebruikt zonder resultaat, maar ik zal dit ritueel nog eens herhalen en met vhf opzoeken. Oorzaak van dit euvel is mij niet bekend de smd print ziet er netjes uit. Van keyless nog niets gehoord...
  4. dit is de defecte handzender de achterkant en hier een nieuwe die niets doet. k'heb ook al deze plaatjes naar keyless gestuurd es kijken of ze meer weten
  5. Heeft iemand een idee waar ik een goede handzender kan vinden ? gelukkig heb ik er nog 1 over, nu had ik bij keylessride.com een handzender gekocht maar die is voor het alarm en dat zit er niet op. wel een wegrijbeveiliging (grand cherokee 1998 duitse auto) de overbodige handzender voor het alarm ter overname.....wie zoekt er nog een ?
  6. Ook bij mijn zj de verdamper (evaporator) zo lek als een mandje, dit is door een airco specialist dmv fluor opgespoord. laten repareren kost 650€ zelf doen dus...... 10 uur bezig geweest (met tennis arm!) 2e hands verdamper voor 50€ (zag er anders uit) en heel veel schroefjes losdraaien, ook die 4 moertjes onder de motorkap. wel ff het stuur eruit halen voor de volgende keer;) want alles moet los. de koppelingen van de verdamper met een special tool loshalen.of zelf iets bedenken; (rubberen ringetjes erin drukken zodat de borgspiraalveer opgedrukt word) voordeel van jeep: alle parkers zijn hetzelfde. ik hoop nooit weer!
  7. Een kapot achterlicht moet vervangen worden, rechts achter bouwjaar 1998 heeft iemand er nog een liggen ?
  8. ik moet dan trekken aan het stuur alsof de stuurbekrachtiging niet meehelpt en op zo'n moment zet ik'm in de N en geef ik een beetje gas bij. Dan gaat sturen wel erg makkelijk. zit r ook een toerental regeling op de stuurpomp die een beetje blijft hangen? Wat mij opvalt is dat als ik de auto net heb gestart de stuurbekrachtiging wel meehelpt. kort geleden de vloeistof ververst maar mocht niet baten, ook de riem is nieuw.
  9. Ook bij langzaam vooruit rollen zet ik de automaat wel eens in de N om makkelijker te kunnen sturen, het is altijd al zo geweest trouwens... iemand anders ook deze ervaring?
  10. ik hoop toch echt dat je er 6000€ voor krijgt, minstens...
  11. c.schrauwen

    Vakantie

    overmorgen naar cuba, hebben ze ook jeep:yes:
  12. linker en rechter wisser op de juiste plaats? bij mijn xj waren ze verwisseld met als gevog dat de chromen sierstrip telkens werd geraakt.
  13. c.schrauwen

    Plaaaaaatjes

    hij mag z'n garage vloer ook wel een keertje schoonvegen, en ik zou die bezem en schep anders ophangen das toch ook niet handig zo ?
  14. nee er zat genoeg motorolie in het blok maar ik had er ATFIIIG bij in gemieterd,op zich niet zo'n ramp. alles is weer ververst en de bak die schakeld als een pakje boter.
  15. dan zal mijn gc dat ook wel erguns aangeven maar ik weet niet waar. ook nergens een knipperend lampje met aan uit 3x, zeker lampje verwijderd door vorige eigenaar???? weet iemand mij de positie van het lampje te omschrijven?
  16. nah oke dan.....verkeerde peil stok:lol: nu moet ik de motor olie reviseren:wacko:
  17. tis al weer klaar.pfffffff stom stom stom.... ik zeg niet wat ik verkeerd deed:blush:
  18. ja net nog even de rode accu klem los en contact gemaakt met de - 10 tellen.
  19. zeer verbitterd ben ik na het verversen van de olie en vervangen van filter. zit er ergens een luchtbel? ik heb de auto met droge bak van de bokjes afgerold en daarna ff de motor laten lopen in de hoop dat er meer oude olie uit zou komen. olie niveau na verversen was veel te hoog en heb toen met een slangetje wat olie eruit gezogen zodat nu het niveau tussen de streepjes staat. als ik nu na het starten wil schakelen dan reageerd het toerental ietsje maar de bak blijft in neutraal. ik kan niet voor of achteruit.
  20. c.schrauwen

    petitie

    te gek voor woorden
  21. Ik heb de tibetaanse kloengeloeng het zwijgen opgelegd. nu hoor ik alleen nog maar een piepje als de lampjes branden wanneer de deur openstaat.
  22. Ik word er gek van! piep piep of eigenlijk zo: djinggg djingg djing elke keer als de deur open gaat begint ie weer. ok als het alleen voor de verlichting was maar het is te hard en te vaak en te lang. ehhh... welk draadje doorknippen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...