Spring naar bijdragen

Roby

Forum member
  • Aantal bijdragen

    125
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Roby

  • Verjaardag 06/09/1960

Contact Methods

  • MSN
    ricocarbone@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.mc-roby.nl/muziekbox/
  • Skype
    mc-roby

Roby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. He Rene

    Lees ik nu heb je je Jeep verkocht.

    Die van mijn moet er ook noodgedwongen uit mijn contract word niet verlengt i.v.m. bijstand mensen die ze gratis in dienst nemen:p

    Hebben jullie toevallig personeel nodig.

    Ben een harde fysiek sterke werker met een BE rijbewijs.

    Ben er niet vies van om in een Nissan Navara te moeten rijden (lol)

    Ben graag op of onderweg.

    Wat zou ik voor mijn Jeepie kunnen vragen.

    Nieuwe koplamp units vorig jaar Hagel nieuwe banden, nieuwe remmen voor en achter met schijven.

    En nieuwe keuring hij is van `97 en het is een 4L

    Koude motor schud een beetje op 5 cilinders maar als ie warm is dan gaat ie als een speer.

    Ik hoor je, of zit je nog in Spanje .

    Mazzel Roby

  2. Met sticker remover in de weer geweest om de folie van mijn ramen af te halen naar een boete van 90 eurie`s nabij Giesbeek. Positive, geen bekeuring omdat de auto niet gekeurt is en de leeuw brulde gisteren weer lekker.
  3. Ja hoop op een goede afloop, geld kosten doet het me altijd wel.
  4. Ok Marco bedankt! Mooi op tijd binnen, mijn lampje was nog goed dus binnen 5 min verwisselt. Nou maar hopen dat ik morgen goed door de keuring kom. Gr. Roby
  5. Nederland en anders maar Polen of Rusland!!
  6. Thanx Boxman, ben ff met Marco bezig. Maar de link staat bij mijn favorieten.
  7. Staan geen breedstralers bij Boxman. Ik kan ook nergens vinden wat een nieuwe kost en of er verschil in links en rechts zit?
  8. http://www.kwartjevankokterug.nu/
  9. Mijn breedstraler is kapot, zowel glas als binnerwerk. Nieuwe is best prijzig. Ik zoek een breedstraler, aan de passagierszijde van een ZJ. b.v.d. Roby
  10. Goed gereedschap de juiste info een goede plek om te werken en dan word het voor iemand met 2 linkse handen ook nog te doen!! Een goede werkplek werd moeilijk ik heb zelf een overkapping getovert met een stuk zeil, want aan water hadden we geen gebrek. Een goede trekker geregelt En de juiste info op het forum opgehaald en het werd een fluitje van een cent. Beest , Kameel en ook de topic starter bedankt.
  11. Pullietrekker: Stuk gereedschap om pullys van een as te verwijdeeren. Ja het is ook eigelijk geen goed Nederlands woord. Het valt meer onder de vreemde woorden als "ruften, Pudingbuks of Breezerslet":P Bron: http://dehhaagh.punt.nl/?id=348194&r=1&tbl_archief=1&& Maar als ik die endlink er maar af kan krijgen vind ik het best!
  12. Ben niet goed in termen ben niet echt een monteur. We hebben het over een pullietrekker en niet over een .....
  13. Onderkant losmaken ook al gedaan gaat goed net als de bovense maar het schroefdraad zoals ik het bij de nieuwe zie trekt zich het laatste stuk vanzelf vast. Dat zou met een flinke klap met de moker ook los moeten komen maar helaas. De stuurlui aan wal roepen tegen me dat ik de boel warm moet maken. Ben er een beetje huiverig voor , het laatste bosbrandje zijn ze nu nog aan het blussen.
  14. Ok, 2 en een half uur verder en de eerste moet er nog onderuit. Ik was bang dat de moeren niet zouden meewerken maar die gingen wel los alleen het schroefdraad wil er niet uit . Geprobeerd met de klappen van een moker maar mag niet baten. Ik denk auto opkrikken, blok hout onder de stabilisatie stang en dan in een ruk laten zaken ook niet. Kruipolie ertussen help ook niet. Iemand nog een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...