Spring naar bijdragen

special gold limited edit

Forum member
  • Aantal bijdragen

    125
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over special gold limited edit

  • Verjaardag 14/11/1970

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1998

special gold limited edit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Goedendag ik ben op zoek naar een goede v6 3.8 liter buick. carburateur versie. voorkeur rond bouwjaar 1978. graag alles aanbieden.
  2. Op dit moment al een avalanche gekocht dus de inruil optie komt te vervallen en zal door die aankoop direct de Jeep voor scherp geld te koop aan bieden. nl. 4950.00 euro rijd als een directie auto niets aan verkloot.
  3. Ten eerste bij het maken drukte ik deze te vroeg online waardoor ik de vraagprijs was vergeten. Toen ik dit weer wilde aanvullen lukt mij dat niet in de advertentie zelf dus bij deze vraag prijs is 5995.00 euro. km stand is 253000 km Wat er recent aan vervangen zou zijn, ik hoop dat een geinteresseerde mij een pm doet dan kan ik alle relevante vragen beantwoorden.
  4. Bij deze bied ik te koop aan mijn uiterst betrouwbare Jeep. Dit betreft de 5.9lx uitvoering die pas overtroffen werd in 2006 door de hemi. Deze uiterst luxe directie auto sprint van 0-100km in 7 sec. af fabriek. Alle opties van dat jaar zitten op deze auto uitgebreid met mooie 18" alu velgen rvs sidebars en witte r aanwijzers voor. Voor het bedrijf ben ik aan het kijken naar een chevrolet avalanche dus ook wil ik evt wel inruilen en bijbetalen van mijn kant. Let op deze auto is 100% technisch en uiterlijk/interieur voor elkaar.
  5. ik heb een schrapend dan wel schurend geluid wanneer ik links in stuurt, dus bij rechtuit geen probleem maar alleen bij linksaf. Is er toevallig iemand bekend met ditzelfde probleem zodat ik gericht kan zoeken? er zitten nieuwe schijven en blokken op ook is de klauw gangbaar. zou het een lage zijn? dan zou ik verwachten dat deze dat ook bij rechtsaf zou moeten doen.
  6. [Je kan ook eens de remschakelaar uit proberen, daar zit nl ook je cruise control op. ik had nl. ook dat onregelmatige totdat ik de stekker eruit heb gehaald en weer opnieuw erin en probleem was opgelost terwijl ik ook dacht dat ik het in de automaat moest zoeken.
  7. Als je van de meter in de auto uitgaat kom je misschien uit op 1 op 6 maar als je werkelijk gereden km rekent op korte afstand (dorp stad) kom ik uit op 1 op 4 met een 5.9 en lange afstanden snelweg is 1 op 6 mogelijk
  8. ik heb ook zo'n raar tikkend geluidje gehad wat ik maar niet kon vinden. bleek toch de abs sensor te zijn die de vertanding raakte. schroef anders de sensor er eens af en probeer het dan nog eens.
  9. Jouw maat en die van mij zijn in hoogte na genoeg hetzelfde ik heb ook overal ruimte zat alleent wanneer je instuurt bij de voorbumper daar kan het net.
  10. ik rijd met 255-55-18 totale hoogte iets meer dan 73 cm. de band maat hierboven genoemd is 78 cm en dat zou op mijn org. zj (1998 5.9lx )nooit passen, ik heb nl. een 1/2 cm. ruimte tussen band en bumper (max.)
  11. 255-60-17 gaat passen zonder verhoging of andere aanpassingen ga je hoger dan moet je min. de voorbumper aanpassen en ook je km gaat niet meer kloppen
  12. Als de achterpijp 3"is is het natuurlijk het makkelijkst om daar in iedergeval een 3"aansluiting te hebben dit kan ook met een verloop stuk evt. Op 1 van deze manieren kan je het zelf en heb je niet eens een lasser nodig. alleent de klemmen.
  13. Nee orgineel is de aansluiting (kat.zijde) 2.25" en de achterpijp 3" dus waarschijnlijk zit er al een 5.2 uitlaat onder. Zit de achterpijp en de demper aan 1 stuk?(orgineel wel dus zal je moeten zagen, wanneer deze met klemmen zit dan is er al eens vervangen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...