Spring naar bijdragen

Steelpan

Forum member
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Steelpan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Te koop: Jeep grand Cherokee 5.9 limited uit 1998 De auto is het leven begonnen als een 5.2 maar ik heb hier een verse 5.9 in laten bouwen. De auto is voorzien van een LPG installatie. De kilomterstand is 250.000 km maar de donormotor die er 12.000 km geleden in is gekomen heeft pas 70.000 gelopen. Met de inbouw is er meteen een nieuwe waterpomp opgezet en een nieuwe accu ingezet. Vorige week is er een nieuwe uitlaat vanaf de cat onder gekomen en een nieuw luchtfilter. De auto is over het algemeen netjes afgezien van wat gebruikelijke gebruikssporen en een deukje in de achterklep. De motor en bak zijn in uitzonderlijk goede staat en kurkdroog! Minpunten: antenne is afgebroken, motor doet het wel stoelverwarming is defect en 1 hoofdsteun is gammel. Net interieur en goed werkende airco. Ik heb GEEN foto's en gelieve niet te mailen, de auto MOET weg voor het luttele bedrag van 5000 euro. Dit is de vaste prijs en er gaat geen cent vanaf. Echt een goede en fijne auto voor dit geld! APK is geldig tot half juli. Graag bellen met 0613571394
  2. Okay dan, ik verkoop misschien mijn jeep....maar ik heb werkelijk waar geen flauw idee wat een reele vraagprijs zou zijn dus geef ik hieronder een beschrijving waarna jullie me hopelijk op weg kunnen helpen: Jeep grand cherokee 5.2 limited uit 1998, kleur paars. De kilometerstand is inmiddels 238.000 MAAR er is 12.000 km geleden een 5.9 motor ingebouwd met slecht 70.000 km op de klok. Toen is meteen de waterpomp uit voorzorg vervangen en is er een nieuwe accu ingekomen. De auto verbruikt vrijwel geen olie (misschien een halve liter op de 12.000 km ), is zojuist APK gekeurd en heeft iedere 12.000 ook zijn beurten gehad. De vorige eigenaren en daarmee een groot deel van het onderhoud is mij bekend. De auto is voorzien van een gasinstallatie waarop hij, net als op benzine, perfect loopt, hij is tevens op grijs kenteken te rijden overigens. Tussen welke bedragen mag de vraagprijs liggen voor deze nette auto? Het gaat erom dat ik een indicatie heb
  3. AAAAAAARRGGGGHHHHH!!!!!! :wacko: Als ik de binnenventilatie aanzet krijg ik alleen maar HETE lucht...of ik de airco nu wel of niet aanzet en de temperatuurinstelling extreem laag zet of wat dan ook: alleen maar hete lucht.... Wat kan dat zijn???
  4. Ik heb een 5.9 blok in m'n 5.2 hangen, zijn er uitlaatsystemen te koop waar de auto merkbaar beter door presteert of zonde van de poen?
  5. Eergisteren zeek de koelvleoistof ineens onder de auto vandaan en bleek dat het aftapkraantje linksonder eruit geklapt was en ergens op de A67 lag Nu heb ik een andere radiateur geregeld MAAR: aan de linkerzijde (als je voor de auto staat) zitten 2 leidingen aangesloten die voor zover ik weet voor de koeling van de bak zijn? Door het loshalen is er wat uit deze leidingen gelopen en in de nieuwe radiateur zit natuurlijk geen olie.... Hoeveel en waar vul ik dit bij en controleer ik het zaakje?
  6. oh shit.... GC 5.2 limited uit 1998
  7. Hallo, Een van mijn ruitenwissers voor is te hoog afgesteld en die wil ik dus iets lager zetten...maar hoe verzet ik m? het lijkt erop alsof ie vastzit met een soort van borgclip maar ik krijg er geen beweging in...? HELLUP!!!!
  8. Nog meer vragen Ik overweeg een set grotere remmen en wat onderstelwerk aan de jeep maar heb geen idee of dit de moeite waard is ivm. de waarde van de jeep...kunnen jullie me een indicatie geven? Bouwjaar: 1998 type: GC limited 5.2 Kleur: Paars KM-stand: 225.000, zojuist een 5.9 met 70.000 km erin gelepeld brandstöf: gas/benzine Extra's: originele frontlader cd-speler, verder alle fabrieksopties Er zit een nieuwe accu in, 4 nieuwe goodyear banden (16 inch 235), nieuwe APK en verder gewoon een hele nette auto. Wat is zoiets waard?
  9. Ik heb de kickdowncable ff losgekoppeld en hij schakeld nu zoooooo soepel en voorspelbaar Toegegeven, het rijd wel rustiger en de acceleratie is beduidend minder maar wie weet laat ik m er wel af want het rijd als een limo nu! vast ook beter voor de aandrijflijn!
  10. Waar kan ik die achterste swaybar halen? Is er een gemakkelijk adres voor zowel de polybushes en de swaybar?
  11. De auto heeft nu 2 ton gelopen dus nieuwe en stuggere rubbers leek me een goed plan om de wegligging wat te verbeteren, en ik hoorde dat er anti-swaybars waren om het rollen van de koets wat te verminderen...?
  12. Ja dat staat natuurlijk ook al geplanned maar ik vroeg me af of er nog meer zaken waren die nagekeken kunnen worden die daarop betrekking hebben zoals sensors e.d.
  13. Waar kan ik hier in Nederland aan (anti) swaybars komen en eventueel nieuwe rubbers voor het onderstel? behalve dat, heeft er iemand een prijsindicatie? Hopenlijk hobbelt de tank dan iets minder
  14. Hallo, Ik heb een GC 5.9 uit 1998 en t volgende is het probleem... Hij schakeld niet erg consequent...wat ik daarmee bedoel is: Als ik vol gas wegrijd trekt hij de ene keer op alsof hij in de twee staat en de andere keer wielspinnend....soms als ik 120 rijd en vol gas geeft schakeld hij maximaal terug maar soms ook gewoon niet.... behalve dat is het ook zo dat hij bij constante snelheid zelf eens een versnelling hoger of lager gaat terwijl dit niet logisch is, alsof hij zich vergist zeg maar. Hij tikt zelfs af en toe de begrenzer aan?! Nu is het zo dat de kickdown kabel kapot is (het aansluitblokje is gebroken en dit is tijdelijk gemaakt met een tiewrap) dus de afstelling daarvan is niet optimaal maar kan er verder nog iets zijn met bv. vervuilde sensors o.i.d.? Hij schakeld an sich prima, motorisch loopt hij super maar dit wisselvallige schakelgedrag verpest het rijplezier een beetje...
  15. LOL Thanx voor alle tips, ga er ook zeker gebruik van maken maar het verlagen is voor de looks....is dus los van de wegligging wel een must
×
×
  • Nieuwe aanmaken...