Spring naar bijdragen

menace

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

menace's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Als ik mijn climate control op automaat zet wordt het even warm in de auto en daarna moet ik de temp. hoog opschroeven (28 of 29) om het een beetje aangenaam in de auto te houden. Als ik em op ontwasemen zet dan is het niet echt warm te krijgen tenzij ik em op HI zet, alleen als ik em op voeten en recht vooruit zet is het redelijk te doen. RARA wat ken dat zijn??????
  2. V8!! Deze 4.7 kun je gewoon op G3 laten zetten,kost ongeveer 2500 euro, maar je hebt er een stuk meer plezier van dan van de V6:worshippy:
  3. Met hoge of lage snelheid? Misschien zit een van je plastic spatschermen voor je voorwielen los en komen deze in de bocht tegen je band aan, dit was bij mij namelijk het geval
  4. Is je airco in orde? mijn WJ liep ook altijd onregelmatig stationair, dat kwam doordat de airco steeds probeerde aan te slaan
  5. :worshippy: Eindelijk had ik een verdamper besteld voor mijn WJ, De stoute schoenen aangetrokken en mijn vrouw verteld dat ze de jeep een week niet kon berijden....................... Na een uur of wat irriteren en frustreren had ik nog steeds de HVAC er niet uit. De volgende dag verder en...............daar was ie dan!! zo lek als een mandje knalgeel van de fluor. de verdamper vervangen, 5 uurtjes monteren, vullen en................................................IJSKOUD!!!!!!!!! en dicht.
  6. Als het weer een beetje mooi weer wordt, en ik weer een paar weekies thuis ben, dan ga ik er echt! aan beginnen. Ik heb op een internet een adres gevonden waar ik voor 160 euro een nwe verdamper heb ( mobilityparts.nl) En een verslag van het verloop zal volgen:bye1::bye1:
  7. He hallo, Vandaag hadden we zomaar olie onder de WJ 4.7 V8 liggen:( Het blijkt volgens mij bij de krukas keerring achter het vliegwiel van de multiriem weg te komen(voorkant motor), want ik heb geprobeerd alles daar in de buurt aan te draaien maar er zit verder nix los. Is deze keerring makkelijk te vervangen, of is dit een klus voor de garage?? Iemand ervaring hiermee?? Alle info is welkom bvd menace
  8. Hallo luitjes, Ik ben er eindelijk achter waarom mijn CC niet koud wordt:no: Na vullen met kleurvloeistof en een weekje rond te rijden, blijkt.............. verdamper lek:huh: En dat is niet zo mooi begrijp ik, het moet een beste klus zijn. Ik ben van plan het zelf te doen........................ Dus als iemand nog tips heeft voor een de aanschaf van een verdamper 2de hands of nieuw?? En er iemand nog een paar gouden tips voor voor in en uitbouw:blush: Alles is welkom!!! Groeten uit Drenthe
  9. Vraagje? Ik heb een WJ en op het middenconsole staat Quadratrac-II Wat is nou het verschil met Quadradrive, en hoe kom je erachter of ik Track-lock op mijn jeepie heb?
  10. :thumbsup:Bedankt!! voor de snelle en bruikbare reacties. EPS is voor mij vlakbij(20 min), ik denk dat ik daar wel iets geweldigs voor mijn V8 kan aanschaffen!!
  11. He hoi, Wij zijn sinds een half jaar de trotse bezitters van een WJ V8 van '99, en tot nu toe bevalt ie geweldig, vreselijk bruut. Maar nu is de einddemper eigenlijk aan vervanging toe,de vraag is; Weet iemand of het mogelijk is om een dubbele pijp eronder te krijgen (1 links en 1 rechts) en zo ja waar deze te koop zijn??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...