Spring naar bijdragen
GrayFox

10" Android headunit in Patriot gezet

Recommended Posts

GrayFox    0

Voor ongeveer E 350,- inclusief verzendkosten besteld. Het ziet er super uit en een grote verbetering ten opzichte van de fabrieksradio met de 6-CD wisselaar. De ROM is helaas wel erg Chinezerig, beperkt en niet enorm instelbaar, maar het werkt perfect voor mijn muziek en navigatie. Installatie is goed te doen, vrijwel plug & play.

Voor de eventueel geinteresseerden: www.ebay.com/itm/10-1-WiFi-3G-Android-6-0-Car-Stereo-Auto-Radio-GPS-Navigation-For-Jeep-Patriot/322537389355

Ook meteen een backup camera gemonteerd, wel zo handig!

 

2017-08-19 17.51.13.jpg

2017-08-20 18.38.13.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Masis    82

Dat ziet er goed uit!

Ik heb zelf ook een Android systeem in de ZJ geplaatst, maar daarvoor moest het dashboard wat aangepast worden. Voor die prijs niks te klagen... Je kunt er Flitsmeister op draaien, en eventueel Torque. Dan kun je het systeem verbinden met het OBD2 systeem van de auto, en de wagen uitlezen en gegevens opvragen zoals de transmissietemp.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
GrayFox    0

Ik heb inderdaad geprobeerd om Torque te draaien op de headunit, maar ik kan die niet pairen met de ODB2 connector. Maar ik heb Torque nu op mijn mobiel draaien, en dat is eigenlijk wel zo handig. Nu kan ik Waze draaien op mijn headunit, en tegelijkertijd Torque op mijn mobiel voor wat extra data zoals snelheid (zie ik graag digitaal i.v.m. trajectcontrole), kilometers per liter, pk op de wielen, etc.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×