Spring naar bijdragen

Evrvaringen Met Anti Diefstal Slot Bullock Voor Automaat?


marcoscj7
 Share

Recommended Posts

iemand ervaring met dit slot, lijkt me een goede oplossing om diefstal tegen te gaan.

 

http://i.marktplaats.com/00/s/NzE5WDc5OQ==/z/ypAAAOSwPYZU6LBS/$_85.JPG

 

http://www.marktplaats.nl/a/auto-diversen/accessoires-alarminstallaties/a1009181408-anti-diefstal-bullock-pedaalslot-type-alarm-ivetra-tuning.html?c=5295d2fa43d5deb6de722080990f22a&previousPage=home

 

 

zit een 100db ingebouwd alarm in.

 

krijg het niet op de normale manier in deze topic daarom maar 't linkje

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Elke vorm van diefstalpreventie is tijdelijk. Ook bij deze beveiliging maar het is altijd beter als niks hebben en voor dat geld hou je ze in ieder geval weer even tegen en hebben ze vaak maar niet altijd geen zin meer om de betreffende wagen mee te nemen.

 

Nu even vanuit professioneel oogpunt. Eerst verkennen en bekijken wat de mogelijke preventie is en je huiswerk doen. Daarna terugkomen en dan weet je dat je de 100db moet blokken. Kan op verschillende manieren daar je een dergelijke beveiliging zelf ook heb gekocht voor dat geld. Dus thuis goed kunnen uitzoeken hoe het werkt en wat je moet doen. Dan heb je max 30 sec nodig om contactslot en bullock te ontmantelen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als ervaringsdeskundige, 2 x in huis ingebroken om de sleutel te zoeken (moest op tafel liggen van de verzekering), beidde keren auto terug gevonden, lang verhaal, maar in ieder geval. 

 

Heel simpel, als ze je auto echt willen hebben nemen ze hem mee, laden hem gewoon op een trailer of desnoods maken ze je wakker en dat wil je niet, dus huis goed beveiligen (ook het plee raampje ;-)  daar duwen ze gewoon een kind van 8 doorheen) en sleutels van auto en sloten naast de achterdeur of op tafel en laat ze die wagen maar meenemen.

 

Dus wie moet je tegenhouden, de gelegenheids dieven. Vertragen is de beste optie voor die categorie. Visueel werkt zo'n slot 50-50, ze zien het en beginnen er niet aan en lopen door naar de buurman, ze zien het en kennen het trucje zoals Michel al zegt, auto toch weg.

 

Extra kun je het beste een simpel geluidsalarm inbouwen in combinatie met een verborgen onderbreking heel goed weggestopt, mochten ze eerst binnen zijn geweest voor de sleutel en denken daar mee snel weg te zijn, komen ze toch niet snel terug binnen als het met de sleutel alleen niet lukt. Hoofdstroomschakelaar, benzineschakelaar op de leiding, maar dan moet je dat wel goed inbouwen om er zelf geen last van te krijgen. Ja, Jeeps worden weggehaald op bestelling of voor de onderdelen maar dat moet dan wel snel. Dus vertragen is de beste optie, hoe dan ook, verzin maar iets als het jezelf dus maar niet in de problemen brengt met dagelijks rijden. Van demonteerbaar stuur tot v-pook eruit of voor mijn part een slot op je aandrijfas, whatever. Als het ze maar vertraagt of ze er niet ver mee komen, als het starten/wegrijden te lang duurt zijn ze weg, paar pogingen en de gelegenheidsdief neemt de benen, in het geval ze je wagen echt willen hebben nemen de pro's hem hoe dan ook mee, maak het hen dus niet te moeilijk.

 

Klinkt lullig, maar daar komt het gewoon op neer, uiteindelijk is het naast een stuk emotie maar een stuk blik dus zorg er voor dat ze, wat je ook verzint, jou rustig laten doorslapen als ze je wagen aan het proberen weg te halen zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...