Jump to content

marcoscj7

Forum member
 • Posts

  851
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by marcoscj7

 1. Oke, Bedankt voor je antwoord, ga ik opzoek naar een Compleet setje voor de 6
 2. ik wil op mijn 6 cilinder een lpg installatie van een 4 cilinder Cherokee zetten alles is aanwezig van de installatie van deze 4 cilinder de wagens zijn van zelfde bouwjaar. heb wat onderzoek gedaan en volgens mij heb ik dan alleen een andere injectorrail en een gas computer nodig en uiteraard de aanpassing op het inlaatspruitstuk en benzine injectoren. klopt dit of zie ik nog iets over het hoofd.
 3. Heb dit gehad na een dagje furstennau bij mij was de remedie even rustig/zachtjes op de asjes tikken en ander laten proberen te schakelen met de selector pook voor de 4wd bediening ( alles wel rustig doen voor dat er wat afbreekt). als de bak lang in 4H heeft gestaan zou ik beginnen om de twee ingaande asjes voor aan bij de schakel pook in te spuiten met kruipolie of wd40 mss zitten deze vast geroest.
 4. Heb er nog een liggen, PB me anders even, locatie Enschede.
 5. Had de plaatjes van rock auto bekeken dacht dat je ook het contactslot had vervangen deze zou ik eerst eens uitwisselen. mocht je het weer hebben zou je eens kunnen proberen rustig een paar keer met n hamer op de bovenkant van de sleutel te tikken (wel voorzichtig i.v.m. kapotslaan van sleutel) dus op de bovenkant van de sleutel richting stuurkolom. ik had ook ergens een plaatje van hoe het intern zat met de aansluiting naar de shifterlinkage zal deze nog even opzoeken. Ga er van uit dat de sleutel nog goed is.
 6. zo als jeepee al aangeeft wss kabel van stuur naar automaat pook probeer het volgende eens als de sleutel niet wil draaien , tijdens het draaien aan de sleutel de shifter in park stand naar voren en achter bewegen.
 7. de benaming is kniehendelspanner of schakelklem is niet geheel het type dat je zoekt maar met google moet je de juiste denk ik wel kunnen vinden. deze nog wel gevonden in usa https://www.mcmaster.com/catalog/126/3090 in het zoekveld deze 1864a15 in vullen
 8. zijn dit wel de originele klemmen ? die van mijn 2001 zijn een stuk groter en van kunststof. https://www.amazon.nl/s?k=Trekvergrendeling&__mk_nl_NL=ÅMÅŽÕÑ&ref=nb_sb_noss misschien eens zoeken op internet of de bouwmarkt, succes
 9. @REAL STRANGLER het was idd de hoofdrem cilinder na deze te hebben ontlucht werken de remmen weer als vanouds.
 10. nog steeds geen remdruk na een avondje van alles geprobeerd te hebben. Straks even kijken voor een vacumpompje kijken of ik daar de remmen wel mee ontluchten kan.
 11. @AB en @rcroy , Bedankt voor de tips adapter was lastig te verkrijgen maar uiteindelijk wel eentje gevonden. Loop nu tegen het volgende probleem aan krijg de voorste remmen niet ontlucht, Met twee man eentje in de auto en andere bij de ontluchtings nippel (leidingen niet verstopt) Heb op google gevonden dat je een soort van blokeer pen in je verdeler moet hebben, Maar dat zou toch ook zonder moeten kunnen.
 12. loop net tegen een klein probleem aan, Wil een nieuwe remdruk verdeler plaatsen onder de cj echter is de draad naar de achter remmen van de nieuwe verdeler 9/16-18 Op de oude verdeler waar de nippel nu op zit is de draad 7/16-24 Dat past dus niet. zijn er ook in Nederland adapters voor te koop of kan ik deze alleen via internet bestellen ?
 13. Deze dan.......Kan zijn Jeep niet weer vinden . https://www.marktplaats.nl/a/auto-s/jeep/m1563315936-jeep-wrangler-laredo-1988-zwart-gezocht-nabij-landsmeer.html?c=a2384ef0ece270f44503df9f8598c624&previousPage=lr
 14. zie ik net op mp staan , zoekt iemand nog onderdelen voor een project. https://www.marktplaats.nl/a/auto-onderdelen/carrosserie-en-plaatwerk/m1537159008-willys-jeep-cj2-plaatwerk-en-chassis.html?c=6e587dd5f2c5ef9079058d1faeba90f4&previousPage=home
 15. komt mij ook niet bekend voor, heb bij mijn wrangler tj aan de voorkant wel druk knoppen maar dit is een sun rider softtop soort van opendak druk knoppen zitten wel op de body van het oude type CJ , Maar bij een wrangler nog niet op deze manier gezien. Heb je deze compleet gekocht met stangen en geleiders er bij ?
 16. Versnellingsbak kan zeker een tik mee hebben gekregen stond je stil of reed je tijdens de aanrijding ? zo ja dan kan er in de bak wel iets van een tand zijn afgebroken. wat zegt het schade herstel bedrijf er van, Die krijgen meeer van dit soort gevallen.
 17. Gezocht body lift kit voor een cj7 mag eventueel ook van een wrangler zijn.
 18. Thanx, michel Hier kan ik wat mee, Zo te zien moet ik toch even wat tijd vrijmaken om dit te herstellen.
 19. bij mn CJ body is aan de linkerkant de vloerplaat met de bevestiging aan de zijwand bij de instap door gerot over een lengte van ongeveer 80 cm dit is aan de onderkant van de jeep goed te zien. dit is sinds de vorige apk 2 jaar geleden wel opeens heel slecht geworden, zou ik een keer moeten herstellen maar komt er steeds niet van, weet iemand wat de apk eisen hier voor zijn ? afkeurpunt ? kan wel wat vinden over het chassis en draagpunten (die zijn goed gelukkig) chassis of dragende of zelfdragende constructie's
 20. gezocht voor een cj7 goede accubak houder wie heeft er nog iets liggen ?
 21. Bij die van mij kon het contact slot er pas uit nadat ik een boutje verwijderd had dat in de stuurcolom zat. stuur moet er af plastic plaatje van de richting aanwijzers is best nog wel een klus en je het voor het verwijderen van de afdek plaat een soort van special tool nodig (kun je eventueel zelf maken) om de veerdruk er af te krijgen. Dit was wel een cj uit 1985
×
×
 • Create New...