Spring naar bijdragen

Afslaan Bij Gebruik Ruitenwissers En Reverse


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Onze Jeep GC van 98 slaat momenteel af zodra je de ruitenwissers aanzet. Ook slaat ie soms af als je van de Park naar de Reverse wil. Iemand enig idee wat dat kan zijn, maakt het motortje van de ruitenwisser misschien kortsluiting ofzo?

Groet,

Ada

Het lijkt meer op een los contact in de stuurkolom. Bij het schakelen van P naar R beweegt er een pal bij het contactslot die het starten moet voorkomen en bij het schakelen van de ruitenwissers is er ook beweging binnen de stuurkolom. Wanneer de ruitenwissermotor kortsluiting zou maken vliegt er wel een zekering uit maar blijft de motor lopen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoe is je accu? Vorige week sloeg die van mij ook steeds af, zeker als er teveel bijstond, na een half uur rijden alles weer normaal doordat accu weer bijgeladen was. Volgende dag met eerste koude start zelfde gezeur, van vooruit naar achteruit, gas geven en loslaten, poef uit. Moest met twee voeten rijden om 'm aan de gang te houden. Nieuwe accu erin en voila problemen weg. Weet niet of dit de oplossing voor jou probleem is, maar meet de accu is effe door.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De accu is van de week al doorgemeten, die had meer dan voldoende. Bij ons slaat ie af ook al is ie warm gedraaid. Hij doet het puur en alleen standaard bij de ruitenwisser en af en toe bij de Reverse. Soms zetten we hem in Reverse zonder enig probleem en 3 minuten later slaat ie af als we hem in de Reverse zetten dus..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...