Spring naar bijdragen

Ada Vedder

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Ada Vedder geplaatst

  1. Het bleek uiteindelijk om een gesmolten draad binnen een draadboom aan de voorkant van de auto te zijn. Deze had de draad naar de startmotor warm gemaakt waardoor deze steeds ging starten. Iedereen bedankt voor de reacties!!!
  2. Dank je, volgende week mag ie naar de garage, maar dat is geen Jeep specialist. Dus ik dacht, even kijken of jullie misschien een idee hadden. Wordt dan toch een paar uurtjes werk!
  3. Sporen van braak zijn niet te zien en zo'n handige afstandbediening heb ik ook niet. Wel hadden we al een elektrisch probleem met deze auto; als we de ruitenwissers aanzetten slaat ie af. Ook soms als we hem in de reverse zetten. Hij slaat ook niet echt aan, alleen de startmotor. Ik heb de auto gestart, alles ging goed, maar toen ik hem uitzette en de sleutel eruit haalde bleef ie nog even napruttelen. heeeel vreemd. Zit dat alleen in het contact of is er iets ergers aan de hand?
  4. Onze GC uit 98 heeft een elektrisch probleem. Vanochtend kwam onze buurman vertellen dat de auto uit zichzelf aan het starten was en daarna weer uitging. Ik ben gaan kijken en inderdaad, ik zat in de auto met de sleutel in mijn hand en de startmotor sloeg aan. Wat is dit???????????????
  5. De accu is van de week al doorgemeten, die had meer dan voldoende. Bij ons slaat ie af ook al is ie warm gedraaid. Hij doet het puur en alleen standaard bij de ruitenwisser en af en toe bij de Reverse. Soms zetten we hem in Reverse zonder enig probleem en 3 minuten later slaat ie af als we hem in de Reverse zetten dus..
  6. We gaan het zeker even proberen! Kan een leek ook in de stuurkolom kijken of er misschien iets loszit of moet dat door iemand met meer verstand hiervan gedaan worden?
  7. Dank je, dus het zou bij het contactslot ergens moeten zitten? Is het dan een kabeltje ofzo?
  8. Hallo allemaal, Onze Jeep GC van 98 slaat momenteel af zodra je de ruitenwissers aanzet. Ook slaat ie soms af als je van de Park naar de Reverse wil. Iemand enig idee wat dat kan zijn, maakt het motortje van de ruitenwisser misschien kortsluiting ofzo? Groet, Ada
×
×
  • Nieuwe aanmaken...