Spring naar bijdragen

Water lekkage


Cas
 Share

Recommended Posts

Ik kwam per toeval een laag water tegen in de ruimte achter de rechter wielkas. Als ik het binnenpaneel los trek, daar waar de achterspeaker in gemonteerd zit, staat in de ruimte daarachter zo'n 10 a 15 cm water. Ik heb het water natuurlijk meteen weg laten lopen, maar nu, een paar regenbuien later staat het weer blank. Mijn eerste ingeving was raamrubbers checken maar die lijken zeer in orde. Via de laadklep lijkt het niet in die ruimte terecht te kunnen komen. Heeft iemand hier ervaring mee? Zijn er andere bekende punten om na te lopen?

Ik heb geen idee hoe lang dit al aan de gang is, ik kijk daar zelden. Ik raad iedereen aan om ook eens rechts en links achterin te checken op water.

mvg,

Cas

PS. Het gaat om een '88 Gr.Wagoneer

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Cas,

Ik heb dit ook gehad met mijn Grand Wagoneer van 1990. Bij mij is het euvel verholpen door het aanbrengen een kitlaag bij het raam dat boven het paneel zit. Ik kan je niet precies zeggen waar ze hebben gekit maar van wat ik heb begrepen is het een veelvoorkomend probleem. Wellicht is er een specialist bij jou in de buurt die je hiermee kan helpen.

Tip: Haal bij de Action een paar vochtvangers om te zorgen dat je geen schimmel in de bekleding krijgt door het vocht in je auto.

Succes! Jacob

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...