Spring naar bijdragen

Jeeprijder hinderd overvaller


martijn12
 Share

Recommended Posts

Waar een jeep al niet goed voor is :yes:

Mislukte overval in Oss' bankkantoor

Datum plaatsing: 19 jan 2010

Oss (Oss): Rond tien voor half een vanmiddag is een geldloper in het ABN-Amro kantoor aan de Molenstraat overvallen. Een overvaller drong het bankgebouw binnen en eiste geld onder bedreiging van een vuurwapen. De geldauto staat nog voor het bankkantoor.

Volgens de politie ging het om twee gewapende overvallers. Een van hen sloeg met een vuistharmer een zijraam in van de bank in de toegangsweg naar het parkeerterrein van de bank. Een klant die met zijn jeep het parkeerterrein af kwam rijden, zag de overvaller via de kapotte zijraam de bank binnen stappen. Hij ramde de slagboom van het parkeerterrein en parkeerde zijn jeep voor de bank op straat om de overval te beletten.

Waarschijnlijk is de overvaller zonder buit vertrokken. Volgens getuigen is een overvaller er in een auto vandoor gegaan samen met een handlanger die buiten de bank op hem zou hebben gewacht. De vluchtauto stond voor de bank geparkeerd. De eigenaresse was aan het pinnen en moest onder bedreiging haar sleutels afgeven.

De vermoedelijke daders zijn weggevlucht in de auto maar al in de tweede bocht van hu rit het kantoor van makelaarskantoor Polderhof aan de Carmelietenstraat binnen gereden. De auto is achtergelaten en de overvallers zijn weggevlucht in de richting van de Oostwal. Op dit moment is de politie druk bezig met sporenonderzoek. aarvoor is ondermeer een speurhond ingezet

Om de hoek van de bank in de Haarviltstraat is een zilverzwarte scooter aangetroffen met de bedrading los en een pistool erop. Onduidelijk is of het gaat om een echt exemplaar. Deze toegangsweg wordt rond deze tijd, de tegenovergelegen school heeft dan pauze, druk gebruikt door leerlingen die de supermarkt bezoeken.

Er is een sms-alert uitgegaan met het bericht dat het in ieder geval om een getinte man gaat van tussen de 18 en 20 jaar. Hij droeg een lichtblauwe spijkerbroek en een blauwe trui, is mager, heeft volle wenkbrauwen en een snor. Ook had hij een schoudertas met witte opdruk.

12.jpg

Bron: http://www.thuisinhetnieuws.nl/artikel/14451/mislukte-overval-in-oss-bankkantoor.html

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een getuige had net voor twaalf uur gezien dat twee jongens met bivakmutsen op aan de zijkant van de bank een raam ingooiden. Eén van de jongens ging daar naar binnen. De getuige wist met zijn auto te voorkomen dat de andere jongen ook naar binnen ging. Hij reed op hem af waarop de jongen vluchtte, bij deze actie reed de getuige tegen de slagboom van het parkeerterrein aan waardoor deze omboog. De getuige is nog achter de mededader aangereden maar verloor hem uit het oog

Bron: http://www.thuisinhetnieuws.nl/artikel/14460/update-geen-buit-bij-overval-oss-politie-zoekt-getuigen.html

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...