Spring naar bijdragen

jkliftkit LONGARM


ferrymiranda
 Share

Recommended Posts

Stom ,Stom, Stom, heb niet goed gekeken maar de kit die we hebben- is nl geen shortarm maar een longarm 3,5 (voor de JK)!!!!!- komt omdat we dicht tegen de Belgische grens wonen zeker:blink:1200,- istie zeker waard (nieuw in de doos)!

Gr.,

Ferry

Hallo,

Zat net even op de site van Rubicon te kijken en een 3.5 inch longarm bestaat niet van Rubicon. Wel een 4.5 inch longarm set. Tevens schijnt er verschil te zijn tussen een 2 deurs en een 4 deurs versie qua kit. 2 deurs versie heeft ordernummer RE7324 en de 4 deurs versie heeft ordernummer RE7344. Welke set heb jij voor de serieuze mensen?

Tevens moeten mensen wel rekening houden met het volgende wat ook op de site van www.rubiconexpress.com wordt aangegeven bij de 4.5 inch longarm set. NOTE: Front and rear driveline modifications will be required

Verder een super mooie kit voor een hele nette prijs.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

T is de re7323 3,5 extreme duty long arm system, hele mond vol (kijk ook eens op 4wd.com--waar ie ook vandaan komt)! Je vindt m op de site! Kortom, helemaal compleet en met alle papieren, stickers enz erbij. Er zitten3,5" coilsprings bij- re1370, re 1375. De draagarmen zijn niet te tillen..:whistle: T ding kost 2999,99 dollar. Contact pers is Jackie Hiner!

We vinden t nog steeds te maf dat ze het verkeerde kitje hebben verzonden:no:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dus 1200,-.

Gr.,

Ferry

1200 incl de shocks???.... begint allemaal een beetje wazig te worden.. het eerste kon ik volgen was gewoon terug te vinden op de RE site wat je hebt.. was toen de superflex 3,5 lift.. is nu weer anders.....

Laredo

bewerkt door laredo
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...