Spring naar bijdragen

pinin39

Forum member
  • Aantal bijdragen

    46
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door pinin39 geplaatst

  1. ik wordt niet tegengehouden door enige vorm van kennis
  2. het gaat om de achteras bij mij .... ik maak wel even een foto dat is handiger ! van mijn auto
  3. ja had ik ook gevonden alleen dan zou het een 35 zijn als ik zo naar de boutgaten kijk
  4. heb nu General Grabber UHP er onder .. niet duur en rijden echt perfect ! en ik ben een zeikerd als het om banden gaat (onder mijn alfa's had ik altijd Pirelli P Zero anders mocht er niet onder) dus neem maar van mij aan dat ze stil en comfortabel zijn . hoe ze in het terrein en zo zijn heb ik geen idee van maar goed . ik rij snelweg een dikker 13.000 km nu al weer in 3 maanden
  5. welke as is dit ? ik heb dezelfde onder mijn ZJ uit 1997 en wil de olie vervangen en de pakking uiteraard ook kortom wie kan me helpen ? welke olie moet er in ?
  6. eeh nee , hoe kan ik dat het beste doen ? heb morgen wel ff tijd om in de loods te gaan controleren ....
  7. Mijn ZJ heeft wat vreemds. ten eerste heb ik nu inmiddels 12.000 met de ZJ gereden in 2 maanden tijd en hij is geweldig !!! maar goed , als ik wat zwaars in mijn kofferbak heb en rij dan gaat dat allemaal prima totdat ik bij de 90km/u tot 100 km/u aankom dan hoor je een soort van broem broem broem onder de auto .. alsof er iets aanloopt. vreemde is als je het gas loslaat is het direct over en als je het gas dieper intrapt is het ook weer over (ook boven de 100 km/u) wat zou dat kunnen zijn ?
  8. Renaultmatic D3-SYN . staat op de website van Elf dat het bedoeld is voor "lichtere" auto's terwijl het bijna altijd in Citroen XM en Renault safrane en Espace wordt toegepast ... kijk daar hebben we dan weer een bijzonder verhaal.
  9. zal morgen even kijken , heb nog 1 liter staan ... voor reserve zeg maar . tot nu toe schakelt ie nog steeds goed . ik ben inmiddels 5000 km verder en geen enkel probleem gehad . is niet gezegd dat het voor jou ook de oplossing is maar proberen kan nooit kwaad. wel een tip : echt zo veel mogelijk van de huidige olie er uit en dan nieuwe er in
  10. yep gedaan .. na veel wurgen ! op de nieuwe leidingen zit een ander systeem waarvoor je een speciale tang nodig hebt maar met wat kracht druk je die er ook op ! je moet die pennetje naar het midden drukken en dan aan de slang trekken . denk er om dat iemand het stangetje even vast houdt ander trek je van alles stuk . het is een beetje klooien maar met wat geduld en beleid schiet ie er zo af !
  11. tja als er kogel de lucht in gaat dan hangt daar de prijs aan vast
  12. yep een motor (van een motor) heeft zeker in de racerij veel meer te verwerken dan een auto . de toeren zijn veel hoger , de onderdelen veel lichter uitgevoerd en de slijtage is vele malen hoger. als mensen een motor kopen met 100.000 op de teller dan is ie eigenlijk AF als mensen een auto kopen met 100.000 op de teller is ie net ingereden. Belangrijkste reden dat ik Forte helemaal vertrouw is dat het door de tuners wordt gebruikt op een testbank , dan wordt een motor pas echt aan zijn kunnen gezet. gemiddeld 2 uur lang blazen in allerlei versnellingen en mappings doet echt wel wat met je brommertje. als het niet goed zou zijn dan staat de tuner elke avond met een paar kleppen tussen zijn tanden weer thuis
  13. tja olieprijzen ben er helemaal gelukkig mee
  14. haha mijn 749 is redelijk standaard (een powercommander) mijn Monster is met een turbo tja da's wat anders zal ik maar zeggen onze racemotoren waren suzuki GSX-R 1000 helaas (ik natuurlijk ducati maar ach qua kosten kwamen we dan niet uit)
  15. een weekje verder en heerlijk die grabber UHP ! zeer stil , voelen goed aan en rollen mooi ! ik ben blij en niet duur 125,- per stuk incl. BTW
  16. Het merk Forte is in de motorwereld al jaren bekend als een goed product. mijn ducati's krijgen altijd een forte behandeling na de winterstop en nooit problemen (echt met een duc zelfs niet) ook tijdens het tunen van onze racemotoren werd er standaard bij de eerste run al een busje forte1 er in gegooid zodat er zeker weten geen belemmeringen in vermogen zijn tijdens de run. en het is al regelmatig te zien geweest dat het daadwerkelijk werkt ! ik heb geen aandelen in die forte (had ik het maar want het is duur genoeg) maar het werkt gewoon .
  17. denk dat de keuze uiteindelijk de Grabber UHP wordt . heb veel gelezen en lijkt een hele stille band te zijn en lange kilometers ... dus perfect voor mij (16.000 km in 3 maanden)
  18. ja ja .... het is erg hoog maar tja het is natuurlijk een echte SUV
  19. misschien heb ik wel belang ! heb nu 225x70x16 en zoek een stille band voor de zomer ! heb je ervaring met 70 hoog naar 55 hoog ? lijkt me wel erg plat hoe is het comfort dan nog ?
  20. ja zijn alleen wel erg plat ! (heb nu 70 hoog en dan naar 55) denk dat mijn vullingen er zo uit liggen (kan ook kwaliteit van de vulling zijn natuurlijk )
  21. http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?suchen=Ordern&cart_id=20864899.107.8587&ranzahl=4&Breite=225&Quer=70&Felge=16&Speed=H&Transport=P&dsco=107&weiter=0&sowigan=So&Ang_pro_Seite=10&sort_by=#R-161067 heb dus een lijstje waarin als goedkoopste Goodride staat ?! heeft iemand daar ervaring mee ? het gaat mij om een band voor snelweg en geen terrein , gewoon een stille band en niet te duur aangezien we met de vorige bedrijfswagen al veel geld kwijt waren . ik hoor graag jullie tips
  22. nu na 4500 km kan ik niet anders zeggen als dat het toppie gaat met mijn ZJ ! de bak schakelt mooi en rustig over en bij koude motor wil ie nog wel eens uit de 2 springen maar pakt hem eigenlijk dan direct weer op dus het probleempje is er nog wel alleen bijna niet meer en dat is erg fijn .
  23. heb ook luchtbellen aan de pijlstok en de olie is net 2 weken geleden vervangen .
  24. Beste mensen , aangezien ik zakelijk rij me de ZJ en me dat erg goed bevalt maar er nu nog M+S banden onderzitten wil ik voor de zomer een setje stille en snelwegproof bandjes laten monteren. maar ik kom erg veel soorten tegen . belangrijkste is de vraag : heb je voor een SUV andere banden nodig dan voor een gewone auto ? ik zie 225/70/16 met 102T staan dan lijkt het mij toch een goeie band maar voor de meeste SUV's raden ze speciale banden aan .... ik snap er niets meer van zeg maar. merk banden maakt me niets uit , prijs is belangrijkst en als ze maar voor snelweg goed zijn ... ik heb niets aan terreinbanden of rammelende banden want daar heb ik al ruime ervaring mee en stille banden is een must, wat zouden jullie adviseren ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...