Spring naar bijdragen

sco0p

Forum member
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over sco0p

  • Verjaardag 20/11/1984

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1988

sco0p's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. 1. metalen kastje bijrijderskant met kabels is de computer van de automaatbak. 2. ja dat zijn de tweeters, de speakers zouden in de deur moeten zitten. 3. dat is inderdaad de cruise-control computer
  2. Nu de winter komt heb ik toch graag wat grotere banden op mn xj, Dus bij deze de vraag heeft iemand 4stuks liggen die in bruikbare staat zijn? mag 30x9.5 of 31x10.5 zijn, aangezien die beide passen bij een 2inch lift op een cherokee. Ik hoop dat iemand wat voor me heeft
  3. Ik heb hier eigenlijk wel intresse in, waar liggen deze veren? Weet je toevallig wat voor merk het is? of is het een samenstelling van diverse veren... Heb je enig idee hoeveel deze veren verhogen? 3" of 4"
  4. Zo een expansievaatje van een low-output 4.0 koop je nieuw bij boris/cherokee parts. Ik heb hem zelf ook vervangen uit voorzorg. En er stroomt continu een stroompje kvs door dat expansie tankje heb ik gemerkt, dus zou heel goed kunnen dat je meer dan de inhoud van dat tankje verloren bent, +2liter. Ik zou je wel het advies geven om nooit met een leeg of laag niveau koelsysteem te rijden, desnoods gooi je er water in, en ververs je het daarna in zijn geheel. De 4.0's staan al bekend om hun koelproblemen, om dan rond te gaan rijden met een halfgevuld koelsysteem is vragen om motor-problemen.
  5. daar zou ik graag het stuur bij willen hebben, maar uiteraard was marcel er eerder bij dan mij. Maar als hij het stuur niet hoeft zou ik het heel graag erbij willen hebben.
  6. dan zou ik graag tegen de tijd dat jij klaar bent je intrieur willen overnemen. Ik heb geen intresse in klokjes en stekkers, dus dat komt goed uit! Ik wil gewoon een creme intrieur in mijn XJ. Dus het zou fijn zijn als je de creme kleurige intrieur delen zo compleet mogelijk houd.
  7. op wat voor termijn denk je dat je het intrieur los zou kunnen hebben? Versta je onder een intrieur een volledig intrieur? -dashboard -deurpanelen -plastic trim voor de stijlen -vloerbedekingen -hemel -enz als dat het gene is wat je aanbied heb ik wel intresse, ik woon trouwens ook in zuid-limburg dus dan zou dat wel handig zijn.
  8. Heren allemaal bedankt voor het aanbod! Goed om te weten dat ik hier ook terrecht kan voor spare-parts. Ik ben ingegeaan op het aanbod van Ab, dus binnekort kan ik mijn xj mooi liften En dan is die in een keer apk-proof.
  9. Heren, Ook ik ben op zoek naar een set bladveren voor de cherokee xj, Het liefst zo zuidelijk mogelijk in nederland. Ik Heb namelijk een set nodig voor mn apk, aangezien er in mijn huidige pakket eentje is gebroken. Ik hoop dat iemand me hier kan helpen
  10. dat is inderdaad ook nog een optie! hier inde buurt is ligt ook nog jeep-parts, misschien dat ik daar maandag ff langsrij, dan heb ik ze sneller dan per post. Maar ik heb net even een m8-draadeind door het lege gat gedaan en dat vastgebout zodat ik de baqk en het blok tegen elkaar kon trekken. en de vibraties/trillingen zijn weg!!!! :D:D nu maar hopen dat er niks is kapot gegaan door dat loshangen en trillen In ieder geval bedankt voor alle suggesties!
  11. ik heb vandaag weer onder de jeep gelegen om te kijken voor een cracked flex-plate, ik heb helaas niks kunnen vinden. maar toen ik mijn broertje vroeg om de startmoter te bedienen terwijl ik onder de jeep lag met een lamp, zag ik dat de hele bak loshing bij nadere controle mis ik zowiezo een bout, die bij de startmoter, weet iemand wat voor bout dit is? of waar ik die makkelijk kan krijgen?
  12. Een kleine update, de kapotte motorsteun is vervangen, de trilling is flink verminderd maar helaas niet weg. Ik merk nu wel dat de trilling zich in iedere versnelling voordoet, en vooral tussen de 1500 en 2000 rpm. Ik ga binnekort maar eens de ontsteking controleren, iemand anders nog suggesties? buiten die ellendige koppelomvormer
  13. ja zoiets had ik ook ergens gelezen, hoe kontroleer ik dat? ik heb iig de bouten van de koppelomvormer gecontroleerd, en eentje zat er los. ik heb ook nog eens de test gedaan met gasgeven in drive met de voet op de rem om te kijken of de motorsteunen nog goed waren, en opeens schoot mn blok links 5cm de lucht in, dus ik denk dat die zowiezo kapot is, zou dit mijn trillen kunnen veroorzaken???
  14. de olie die ik heb gebruikt heeft op de achterkant an de fles "dexronIII" vermeld staan, dus deze is iig correct, wat er al inzat is dan nog de vraag. Bovendien bleek de bak teveel olie te bevatten, ik heb er een kleine liter uitgehaald. Bovendien heb ik een lampje verbonden aan solenoid3/lock-up, en zoals eerder gedacht werd klopt ook, de trilling is weg zodra de lockup ingeschakeld word.
  15. ik heb her en der nog wat gezocht over de TC, maar nu kom ik vooral de term "torque converter shudder" tegen die mijn problemen goed omschrijft. Ook dat er eigenlijk bijna niks kapot kan gaan aan een TC, iemand ervaring hiermee? strax ook maar eens kijken welke olie er nu exact in is gekomen bij de transmission swap. iig al bedankt voor het meedenken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...