Spring naar bijdragen

panzerfaustnl

Forum member
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over panzerfaustnl

  • Verjaardag 27/04/1965

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ahorse4all.nl

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nigeria, Victoria Island Lagos
  • Interests
    muziek (maken) , programmeren, porsche en natuurlijk jeep

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1997

panzerfaustnl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik zal morgen even achter de benodigde onderdelen aangaan, dan pb ik je even. In ieder geval bedankt voor zover.
  2. Lol, ja, maar als iemand mij wil helpen, dan kom ik ook wel naar je toe hoor en als dat 200 km is, maakt mij dat niet uit. Ik woon in Alkmaar
  3. Ha, nee daar woon ik niet, ik kom er regelmatig. Maar wat is er aan de hand, volgens het keuringsrapport. Iets wat ik niet bij de hand had bij het posten van het eerste bericht. - stuurkogel rechts raakt vooras bij steun stabilisatorstang. nou + de remleding links voor en links achter, is dat het belangrijkste. Ik hoop dat iemand mij hierbij wil helpen.
  4. Hoi hoi, Ik moet mijn Jeep apk klaar maken en weet inmiddels via een afgekeurde APK, wat ik eraan moet doen. Het probleem is alleen dat ik op het moment bijzonder kort bij kas zit vanwege een aanstaande adoptie. Lampjes e.d. dat kan ik zelf wel, maar er zijn een aantal dingen die ik niet zelf kan, alleen al vanwege het feit dat ik geen brug heb. - de belangrijkste zijn: - remleding links voor en achter vervangen - de stuurkogel rechts zou iets aanraken (vanavond geef ik een betere omschrijving want heb het papier niet bij me). en verder wat klein grut zoals lampjes. Wie zou mij daarbij kunnen helpen? Dat ik kort bij kas zit, wil niet zeggen dat ik helemaal niks heb, maar toch.
  5. Ik rij op het moment dagelijks in mijn Jeep, maar daarnaast hebben we een: Smart en een: Ducati SS 750 Nuda en een Yamaha XJ650 In de opslag staat een: Porsche 944 type 2
  6. Nieuwe Bosch Accu ingebouwd. Kun je trouwens zien hoe oud een accu is?
  7. Ik heb dit gedrag ook heel even gehad. Goede reden trouwens om te leren remmen met je linkervoet. Bij mij kwam dat omdat de accu leeg was. Nieuwe erin, geen problemen meer gehad.
  8. Ik rij heel rustig en haal daardoor (met veel cruise control) regelmatig 10l op 100km
  9. Omdat het forum het weer doet en ik binnenkort een 27 inch iMac hoop te ontvangen.
  10. Pfff gelukkig hij is er weer. Net als je waterpomp stuk gaat ging het forum de lucht uit!
  11. Hij flitst de tweede keer niet. Is er een soort van reset mogelijk?
  12. Nee foute info van mij, het is idd als je de sleutel gebruikt dat hij hem in een niet door mij ingestelde stand zet. Reset mogelijk?
  13. Hoi hoi, Mijn Grand Cherokee heeft last van voortschrijdende dementie . Het maakt niet uit op welk knopje ik druk, maar hij houdt niks vast. Elke motor-start zet de spiegels e.d. in de vorige situatie, i.p.v. de ingegeven instellingen. Iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...