Spring naar bijdragen

speedy

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over speedy

  • Verjaardag 02/01/1965

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1998

speedy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hi Rob, Als er ATF lekt, dan is dat niet je krukaskering, maar die van de bak, die bij je koppel-omvormer zit. Dat betekend dus bak onder de auto vandaan.
  2. Hi jeepers, Bedankt voor de hulp. Mijn probleem is verholpen. Het was n.l een combinatie van een kapotte sensor, en een kabelboom die tegen me uitlaat gesmolten was. Kabels en sensor vervangen, en weg problemen. Grtz, speedy:bye1:
  3. Hi Ab, heb de cher aan de scanner gehad, dus zodoende. heb het met 2 verschillende scanners uitgelezen, en allebeide hetzelfde ( zou ook vreemd zijn als het anders was ). Wat ik echter wel vreemd vindt is dat iedereen het over 2 sensoren heeft, maar ik heb er echt maar 1, n.l. op het thermostaathuis. Vandaag het huis maar weer losgehaald, en thermostaat getest, en die gaat netjes bij 90 graden open ( is een 195 thermostaat). Heb toch maar een nieuwe sensor besteld, en die krijg ik morgen.. Dus het zoeken gaat morgen verder.. Ik laat wel weten hoe dat dan is verlopen, hopelijk is mijn probleem daarmee opgelost.
  4. Beste jeepers, Bedankt voor de overweldigende reacties Zoveel hulp had ik nou echt niet verwacht. dusssssssssss.......
  5. Hi Jaap, Ik heb ook een xj uit 1998, en heb de beschreven methode's ook geprobeerd zonder resulaat, maar kwam erachter dat je de tripmeterknop ingedrukt moet houden - kontact aan en dan gelijk weer uit , zonder de knop los te laten. Maar aangezien de info dan niet zo uitgebreid is als met een scanner heb ik zelf een aangeschaft.
  6. Hi wjs78, zijn jou problemen al verholpen ?
  7. Hi beste jeepers, Ik heb sinds een week of 2 een xj die niet op bedrijfs temp. komt. Nu zal de eerste reactie wel zijn een thermostaat die open blijft, was het niet dat deze een maand of twee geleden vervangen is, systeem gespoeld is en slangen vervangen zijn. Hierna heeft hij het goed gedaan dus ????:blush: Het enige dat ik nog kan verzinnen is de temp-sensor Heeft iemand een idee:rolleyes:??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...